Álarcos Énekes

Szexi szőkét rejtett az Alien álarc!

rtl.hurtl.hu

2020. február 16. 20:00

Folytatódott az RTL Klub vasárnapi szuperprodukciója, az Álarcos énekes!

A világ legőrültebb és legrejtélyesebb showműsorának második adásában kiderült: az Alien álarc alatt Hargitai Bea rejtőzött!

A Nyomozók döntése alapján ezen a héten az Alien vette le a maszkját! Az Alien maszk alatt pedig Hargitai Bea, szupermodell és playmate volt!
 



Mától nézőink a 06-30-555-55-88-as, alapdíjas számon, SMS-ben is beszállhatnak a nyomozásba, tippelhetnek és ezzel részt vehetnek egy nyereményjátékon. Tippelje meg, Ön szerint kit rejt az álarc?

Aki segít a Nyomozók – Csobot Adél, Gáspár Laci, Dancsó Péter és Sebestyén Balázs – munkájában, nyerhet is, mégpedig egy személyes találkozót velük!
A közösségi oldalainkon megosztott tippek az RTL Most-on futó, Az Álarc mögött című, szerdánként jelentkező online háttérműsorban – Szabó Zsófi és Lali által - kerülnek szembesítésre

Az Álarcos énekes második adásában hat, eddig nem látott, tetőtől talpig, elképesztő részletességgel kidolgozott jelmezbe öltözött sztár lépett színpadra. Az álarcos énekesek párbaj-keretek között csapnak össze, melyeket követően a stúdióban helyet foglaló nézők és a nyomozók szavaznak. Ezek alapján dől el, hogy melyik álarc juthat tovább – egyenes ágon - a következő adásba, és melyik kerül azok közé, amelyek lelepleződhetnek. A műsor végén a nyomozók döntik el, melyik maszkról derüljön ki, hogy ki van mögötte!

Még nem tudjuk, hogy ki van tíz álarc alatt! De az biztos, hogy jövő héten újra feltesszük a kérdést: ki van a többi maszk mögött?

#Álarcos Énekes#alien#maszkot le#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk