Álarcos Énekes

Az év eddigi legnézettebb műsora az Álarcos énekes!

rtl.hurtl.hu

2020. február 10. 13:15

Összeállt az RTL Klub hétvégi szupercsapata: szombaton A mi kis falunkat, vasárnap az Álarcos énekest választotta a hazai tévénézők döntő többsége!

Az RTL Klub vadonatúj showműsora, az Álarcos énekes toronymagasan vitte a vasárnapot, a kereskedelmileg fontos célcsoportban (18-49 évesek) 28,6 %-os közönségaránnyal futott! A teljes lakosságot tekintve több mint 1,3 millióan követték a műsort, ami azt is jelenti, hogy X-Faktoros magasságokba repült. 18-49-ben és 4+ban is az év eddigi legnézettebb tartalma az Álarcos énekes.

Az Álarcos énekes – Istenes Bence műsorvezetésével - a világ legrejtélyesebb és legőrültebb showműsora ahol 12, tetőtől-talpig jelmezben fellépő sztár lép a színpadra. A nézők és a négy nyomozó – Csobot Adél, Dancsó Péter, Gáspár Laci és Sebestyén Balázs – pedig azon dolgoznak, hogy kiderüljön: kit rejt az álarc? 

Az első adás végén a Panda vette le a maszkot:
 


Szombaton A mi kis falunk című, fikciós vígjátéksorozat, 18-49-ben 26,0 shr% közönségarányt ért el . Így örömmel állítható, hogy Pajkaszeg közössége továbbra is a hazai nézők kedvenc heti sorozata.
 


Az Álarcos énekes online kísérőműsora, Az álarc mögött pedig szerdán jelentkezik Szabó Zsófi és Lali műsorvezetésével!

#Álarcos Énekes#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk