Álarcos Énekes

Elindult az Álarcos énekes! Lelepleződött az első álarc!

rtl.hurtl.hu

2020. február 9. 20:00

A világ legőrültebb és legrejtélyesebb showműsora elindult, először Magyarországon, az RTL Klubon!

Megkezdődött az országos találgatás, ahol a nézők és a négy mindenre elszánt nyomozó hétről hétre azon dolgozik, hogy kitalálja: ki van a maszk mögött?

Kit rejtett az álarc? A nyomozók döntése alapján az Álarcos énekes első leleplezett sztárja - a Panda - levette a maszkját! A Panda-jelmez alatt pedig nem más, mint a magyar könnyűzene egyik állócsillaga, a Neoton Família énekesnője, Csepregi Éva volt!
 


Az Álarcos énekes első adásában hat tetőtől talpig, elképesztő részletességgel kidolgozott jelmezbe öltözött sztár lépett színpadra. Az álarcos énekesek párbaj-keretek között csapnak össze, melyeket követően a stúdióban helyet foglaló nézők és a nyomozók szavaznak. Ezek alapján dől el, hogy melyik álarc juthat tovább – egyenes ágon - a következő adásba, és melyik kerül azok közé, amelyek lelepleződhetnek. A műsor végén a nyomozók döntik el, melyik maszkról derüljön ki, hogy ki van mögötte!

Még nem tudjuk, hogy ki van tizenegy álarc alatt! De az biztos, hogy jövő héten találkozhatsz: a Krokodillal, a Fagyival, a Kutyával, az Alien-nel, az Oroszlánnal és a Polippal. Kitalálod, kit rejt az álarc?

#Álarcos Énekes#panda#maszkot le#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk