1:28
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Langyos céklaleves, kecskesajttal, erdei gyümölccsel
2014. október 3. 21:05
Wossala Rozina előétele
Hozzávalók:
4db cékla
koriander mag
egész bors
4db cékla
koriander mag
egész bors
durva só
fekete vadrizs
napraforgó olaj
fekete vadrizs
napraforgó olaj
víz
creme fresh
tejszín
creme fresh
tejszín
kecskesajt
törhető, friss feketeszeder
olivaolaj
törhető, friss feketeszeder
olivaolaj
balzsamecet
szójaszóz
só
szójaszóz
só
bors
Eszközök:
mozsár
alufólia
tepsi
sütő
superbag
thermomix
lábosok és tálak
habverő
Elkészítés:
A céklát sütőben a fűszerekkel puhítom, majd thermozom, átszűröm. A lábosban a levest cremfreshel botmixerrel habosítom majd friss szederrel, pattogtatott vadrizzsel és a sajttal tálalom.
Eszközök:
mozsár
alufólia
tepsi
sütő
superbag
thermomix
lábosok és tálak
habverő
Elkészítés:
A céklát sütőben a fűszerekkel puhítom, majd thermozom, átszűröm. A lábosban a levest cremfreshel botmixerrel habosítom majd friss szederrel, pattogtatott vadrizzsel és a sajttal tálalom.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem