Activity

Szabó Zsófi és Puskás-Dallos Peti közös múltja mellett Schumacher Vanda pajzán megjegyzései is beindították a sztárok fantáziáját

rtl.hurtl.hu

2023. július 12. 21:25

A műsorvezető és a The Biebers frontembere bevallották, korábban esélyt adtak egymásnak és egy romantikus viszonynak, ami sajnos azelőtt véget ért, hogy érdemben elkezdődhetett volna. De nem ez volt az egyetlen történet, ami megmozgatta a celebeket az Activity 13. részében.

Évekkel ezelőtt hívta el randizni Puskás-Dallos Peti a műsorvezetőt, aki – mint kiderült – nyitott volt a The Biebers frontemberének közeledésére. Ennek ellenére nem úgy alakult az este, ahogy azt eltervezték. „Esélyt se adott, eltűnt, felszívódott” – idézte fel a találkozó emlékeit Zsófi.

Nem voltam elég gazdag, ezt te is bevallottad

– emlékezett vissza Peti is a különös randevúra.

 

Erre a történetre később is visszatértek a Túszjátszma játékban, ahol a játékvezető egy fotelban kötözte ki Szabó Zsófit. Józan Laci szerint Puskás-Dallos Peti biztos szívesen lenne újra az a huszonéves srác, aki anno lehetőséget kapott Zsófitól. Az énekes azonban kifejtette, hogy akkoriban vagyon helyett csak hitele volt, így semmi esélye nem lett volna a műsorvezetőnél.

Vannak, akiknél nem számít, hogy mi van a zsebben vagy a nadrágban 

– reagálta le Zsófi Peti szavait.

 

Egy másik játékban viszont Schumacher Vanda keltette fel a sztárok érdeklődését, pajzán megjegyzéseivel. Puskás-Dallos Peti kicsit túlzottan is rákapott a témára, ezért Lukács Miki jobbnak látta, ha figyelmezteti hitvesi esküjére, majd kifejtette, milyen nehéz időszak vár mostantól az újdonsült apukára.

Ő már nem mond nekem ilyet, az a baj

– vallotta be Peti Bogival kapcsolatban Mikike intelmére.

 

#Activity#rtl#puskás-dallos peti#szabó zsófi#lukács miki#csonka andrás#schumacher vanda#tücsi#13. rész

Címlapról ajánljuk