A Város Királynői

Anna autóval lepte meg édesanyját, Móni pedig új barátnőjével, Grétivel kettészakította a társaságot

rtl.hurtl.hu

2023. december 15. 20:20

Anna egy csodálatos autóval ajándékozta meg édesanyját, akinek egyáltalán nem számított a reakciójára. Paulina pizsamapartit tartott, ahol hamar kiderült, hogy Móni közelgő bulijára Laura csak akkor megy el, ha Zsuzsit nem hívja meg barátnője. A halloweeni partin végül Zsuzsi jelent meg beöltözve, azonban nem ő volt az igazi meglepetés, hanem Gréti – a  házigazda barátnője –, aki nem minden lánynak volt szimpatikus a csapatban.

„Nem bírtam, amíg te voltál a főnök” – Anna és édesanyja kapcsolata teljesen átalakult 


Anna és édesanyja kapcsolatát megváltoztatta, hogy együtt dolgoztak, azonban egy ideje már nem kell annyira az üzletre figyelniük, így egymásra is tudnak koncentrálni. Mióta Anna édesapja elhunyt, kifejezetten fontos feladatának érzi, hogy megvédje anyukáját.

„Meglepődtem anya reakcióján” – Anna egy új autóval lepte meg édesanyját


Anna egy csodaszép autót vett édesanyjának, akiről azt hitte, hogy zavarban lesz és nem igazán mutatja majd ki az érzéseit. A meglepetés azonban éppen ezeknek az ellenkezőjét váltotta ki anyukájából, aki ki sem akart szállni az új járgányából.

Laura minden dühét kiadta Paulina pizsamapartiján: „Annyira mélyen megsértett a Zsuzsi” 


Paulina a betegsége miatt nem tudott részt venni Zsuzsi jótékonysági estjén, ezért arról is lemaradt, ahogy a házigazda összeveszett Laurával. A nála rendezett pizsipartin a divattervező elmesélte, mivel bántotta meg annyira Zsuzsi.

Paulina mama ledöbben, amikor fia bejelenti, mikor lesz az esküvője 


Paulina mama elhívta egy meghitt ebédre Lionelt, fia barátnőjét és kislányát, hogy egy kicsit együtt lehessenek. A finom fogások kóstolgatása közben nagyfia elújságolta, hogy állnak az esküvő tervezésével, amivel nagyon meglepte édesanyját.

Violetta érkezése után megfagyott a hangulat Paulina pizsipartiján


Laura nem örült neki, hogy Zsuzsi egyik legnagyobb barátnője, Violetta is hivatalos Paulinához. Amikor az üzletasszony megérkezett, szinte mindenki érezte, hogy megváltozott a hangulat. Erre csak rátett egy lapáttal, amikor Móni meghívta a lányokat a halloweeni bulijára, ahova Zsuzsi is hivatalos volt.

Violetta szexi fehérneműkkel szerette volna meglepni párját 


Violetta ellátogatott egy fehérnemű boltba, ahol Zsuzsi segített neki kiválasztani a megfelelő darabokat közelgő randijához. Az üzletasszony elárulta, hogy kapcsolatukban ő hordja a nadrágot, és szerinte ahhoz, hogy fenntartsák a tüzet, kell egy kis „fűszer” is a mindennapokba.

„Teljesen más volt a hangulat közöttünk” – Paulina meglepődött Zsuzsi viselkedésén a buliban


Paulina és édesanyja nem örültek neki, amikor Móni halloweeni buliján megtudták, hogy Zsuzsi is hamarosan megérkezik. A kezdeti ellenérzéseik csak fokozódtak, amikor az üzletasszony Poison Ivy-ként lépett be a helyre, és először nem is köszönt nekik. Ezt követően azonban nem kerülhették el a találkozást.

„Azt hittem, hogy valami bizsusnál vett valamit” – Paulináék szó nélkül leléptek a buliról Gréti miatt


Miután Móni barátnője, Gréti is megérkezett a halloweeni bulira, mindenki faggatni kezdte. Miközben Violettának és Zsuzsinak szimpatikus volt a fiatal lány, Paulina és édesanyja, valamint Anna nem igazán voltak róla jó véleménnyel. Éppen ezért rövid idő után úgy döntöttek, inkább máshol folytatják a bulizást.

#A Város Királynői#összefoglaló#10. rész#buli#halloween#pizsamaparti#laura#anna#paulina#paulina mama#gréti#móni#violetta#vásárlás#fehérnemű

Címlapról ajánljuk