A Város Királynői

Laura mindennél jobban szeretne már anya lenni, a társaságban pedig új fronton robbant ki a háború

rtl.hurtl.hu

2023. december 7. 20:10

Laura és férje orvoshoz mentek, hogy kiderítsék, lehet-e gyerekük. Felmerült a lombikbébiprogram is ötletként, amiről Zsuzsi véleményét kérte ki a témában, akinek a bensőséges beszélgetés előtt katasztrofális problémákkal kellett megküzdenie a gyermekeinek rendezett évkezdő parti kapcsán. Mindeközben Paulináék szüreti bálra hívták barátnőiket – a konfliktus elkerülése érdekében – Zsuzsi kivételével, aki nem volt jelen, így is vitát robbantott ki.

Meglepetés luxusautó és 40 ezer eurós táska – Paulina mama férje tudja, hogy felesége kényeztetésre vágyik

Paulina mama és férje, Gábor már 30 éve házasok és egy bölcs férj tudja, hogy a hosszú élet titka a boldog társ. Felesége pedig igényli a luxust, így például a 40 ezer eurós saját tervezésű luxustáskákat. Ám a meglepetések sora itt nem ért véget, Gábor még mást is tartogatott a tarsolyában.

Czeglédi Laura és férje aggódva látogattak el az orvoshoz: vajon lehet kisbabájuk?

Czeglédi Laura és férje, Laci orvoshoz indultak, hogy megtudják, lehet-e valaha kisbabájuk. A sikeres üzletasszony ujját tördelve érkezett a klinikára, ahol meglepő híreket kaptak.

„Nélkülem kevesen tudnak élni” – Paulina bevallotta Annának, még tartja a kapcsolatot exével

Anna és Paulina vásárolni mentek, ahol a volt Cápa már az első pillanatban észrevette, hogy barátnője – ahogy ő fogalmazott – sunyul. Hamar ki is szedte belőle, hogy izgatottságának oka nem más, mint az a férfi, aki végül nem vitte az oltár elé.

„Félkész állapotokra, katasztrófasátorra értem haza” – Zsuzsi kiosztotta a gyerekbuli szervezőjét

Zsuzsi terveivel ellentétben nem négy, hanem csak egy nappal az évnyitó parti előtt érkeztek meg a rendezvényszervezők. Félelme, miszerint nem lesz elég idő a díszlet felállításához, beigazolódott. Trágyadombhoz hasonlította az állapotokat: „Ha valaki nem tud teljesíteni egy feladatot, ne vállalja el!” – mondta idegesen az üzletasszony.

„Azt mondta az orvos, mikor megszületett, hogy 20 éves koráig fog élni” – Paulina mama megnyílt legidősebb fia betegségéről

Lionel, Paulina mama idősebb fia DiGeorge-szindrómával született, ami miatt az orvosok csupán 20 évet jósoltak neki. Ám a gyermek azóta felnőtt, 34 éves férfi, dolgozik és 4 éve boldog párkapcsolatban él. Paulina mama őszintesége meglágyította a Londonban ridegre fagyott szíveket és ezzel megváltoztatta az egész társaság dinamikáját. „Hálát adok az istennek, hogy Lionel még mindig köztünk van” – mondta elérzékenyülve.

„Ha több golyót rakunk rá, nem lesz jobb a szituáció” – Lauráék röhögőgörcsöt kaptak a gyerekbuli kétértelmű tortája láttán

Zsuzsi sokkos állapotba került, mikor meglátta a furcsa alakú rakétatortát, ami nem fog ugyan eljutni a csillagok közé, de az ára biztosan csillagászati volt. Sajnos a megjavítására tett próbálkozások csak kettétörték az amúgy is lefelé konyuló alkotást, ám minden a helyére került, mikor Zsuzsi anyukája megmentette a napot.

Laura: Soha nem akartam semmi mást, csak anya lenni

Laura kételyekkel a szívében érkezett Zsuzsi gyerekzsúrjára, mégsem futamodott meg, mert válaszokat szeretett volna kapni a lombikprogrammal kapcsolatos kérdéseire. Zsuzsi megtisztelőnek érezte, hogy pont az ő véleményét kérte ki a témában. Miután minden gyerek hazament, a két barátnő elérzékenyülten beszélgetett a gyerekvállalás és az anyaság kihívásairól és örömeiről.

„Senkinek nem kellesz” – Violetta szerint Annának maximum spermabankból lesz gyereke

Zsuzsát nem hívták meg a szüret utáni vacsorára Paulináék, szelleme mégis kísértette a társaságot. Az üzletasszony neve hallatán kirobbant vita ismét személyeskedésbe torkollott, ahol az Anna és Violetta között tomboló feszültség került reflektorfénybe.

Violetta úgy gondolja, Anna csak sajnáltatni tudja magát apja tragikus halála miatt

Bár egy idő után elcsendesülni látszott a vihar, később ismét tomboló orkánként csapott le a vita, mikor Anna meg akarta beszélni Violettával a konfliktusuk okait. Ő úgy látta, hogy Violetta édesapja halála miatt ingerlékenyebb, ám a szépségszalont üzemeltető üzletasszony ezt arcátlanságnak nevezte. Revansként odaszúrta, nem ő az, aki egy szerette halálával takarózik folyamatosan.

 

Előzetes: Zsuzsi pezsgővel önti nyakon Paulinát (12.08)

Paulináék leülnének Zsuzsival beszélni, de ismét katasztrófába torkollik a próbálkozás. A feszültség ráadásul ezután sem enyhül: Zsuzsi egy pohár pezsgővel nyilvánítja ki álláspontját a vakarószalont üzemeltető Paulinával szemben. A Város Királynői pénteken 19:45-kor folytatódik az RTL-en!

 

#A Város Királynői#Videó#laura#czeglédi laura#férj#gyerek#anyaság#zsuzsi#solomon zsuzsanna#paulina#kalmár paulina#pálfiné szabó paulina#balhé#háború#vita#vélemény#összefoglaló#4. rész#a város királynői összefoglaló#bál#szüret

Címlapról ajánljuk