A mi kis falunk

November 26-án indul A mi kis falunk 7. évada

rtl.hurtl.hu

2022. november 7. 15:08

Az RTL sikersorozatának vadonatúj évadában az is kiderül, hogyan ünneplik a karácsonyt Pajkaszegen és kik térnek vissza a faluba a jeles ünnepre.

Az RTL nagysikerű sorozatának hetedik évada (gyártó: ContentLAB&Factory) november 26-án 20 órától folytatódik az RTL-en.

Pajkaszeg lakói az új évadban is mulatságos és izgalmas történetekkel mutatják be életük mindennapjait a kis faluban.

Rögtön az első epizódban Szifon és Baki elhatározzák, hogy csocsóasztalt szereznek a kocsmába, a Polgármester hátfájdalmai pedig egyre elviselhetetlenebbé válnak. 

A folytatásban Laci és Saci kapcsolata ismét tartogat izgalmas meglepetéseket, Kati diétára fogja a Polgármestert és egy titokzatos személy érkezik a faluba, aki több férfit is boldoggá tesz majd. Laci egy szerelmes levelet talál az utcán, amiről azonnal megindulnak a találgatások és végre az is kiderül, hogyan zajlanak a karácsonyi ünnepek Pajkaszegen, ahova Gyuri is visszatér, természetesen Erikával, aki azonnal beleveti magát az ünnepi készülődésbe.

Főbb szereplők: Csuja Imre, Bánki Gergely, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Szabó Győző, Lengyel Tamás, Lovas Rozi, Udvaros Dorottya, Debreczeny Csaba, Kerekes József, Rusznák András, Sarkadi Kiss János, Dióssi Gábor, Tóth Enikő, Zsurzs Kati, Fehér Tibor, Törőcsik Franciska, Mikecz Estilla, Szarvas József, Hevér Gábor, Mészáros Tibor, Sodró Eliza, Döbrösi Laura, Györgyi Anna, Rába Roland, Peller Anna.

A mi kis falunk hetedik évadának epizódjai november 26-tól szombat esténként az RTL műsorán. Az epizódok visszanézhetőek az RTL Most-on. 

#A mi kis falunk#pajkaszeg#rtl

Címlapról ajánljuk