A mi kis falunk

Lengyel Tamás szavalni kezdett a forgatáson – A mi kis bakijaink a sorozat 5. évadában

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 2. 12:44

Amíg várunk A mi kis falunk folytatására, elevenítsük fel együtt az ötödik évad legviccesebb elszólásait, beszólásait és bakijait!

5. évad 1. rész

Arcba röhögsz?! – az ötödik évadra elértünk oda, hogy a színészek néha már akkor is elnevetik magukat, ha kollégájuknak „furán mozog a szája”.


5. évad 2. rész

A Polginak betett a másfél liter tömény – na de ennyivel később is? Csuja Imre az ötödik évadot sem kezdhette el hihetetlenül vicces bakik nélkül.

5. évad 3. rész

Gyuri a prosztatavizsgálat után még egy zs-betűt sem tudott kimondani, annyira fájt az ánusza – Lengyel Tamás szerint...


5. évad 4. rész

„Valakinek csörög a telefonja!” – Debreczeny Csabát megtréfálta a térerő.


5. évad 5. rész

Lengyel Tamás akkorát szavalt A mi kis falunk forgatásán, hogy még a stáb is megtapsolta.


5. évad 6. rész

Gyuri és Erika nőgyógyászának jelenetei önmagában is humorosak voltak, hát még ha Lengyel Tamás bele is bakizik az összes felvételbe.


5. évad 7. rész

„Legközelebb ne a száján, hanem a seggén fújja be a levegőt” – mondta Reviczky Gábor, majd mindenki nevetésben tört ki.


5. évad 8. rész

Pajkaszeg dokiját összezavarták a formás idomok.  Reviczky Gábor bakizását színésztársai sem bírták ki nevetés nélkül. Egy másik videóból pedig az is kiderül, hogyan készült Stoki akcióhős jelenete.

 

5. évad 9. rész

Janklovics Péter is feltűnt A mi kis falunkban, így ő is megmutathatta, hogy humoristaként hogyan reagálja le a bakis szituációkat. 

5. évad 10. rész

Miután a püspököt alakító színész bakizott egyet, Szabó Győző a végsőkig igyekezett visszatartani a nevetését. Spoiler: végül nem bírta ki a jelenet végéig. Emellett a tizedik epizódban úgy tűnt, Gyuri már a jövőbe is lát...


5. évad 11. rész

Bata Éva egy puskával a kezében áll Teca kocsmájában: ez a jelenet önmagában is szürreális, de a bakit elnézve, lehetett még fokozni. A tizenegyedik epizódból pedig az is kiderült, hogy milyen az, amikor Stoki komolyan veszi a feladatát.


5. évad 12. rész

„Elfogyott a levegőm!” – Reviczky Gábor nagyon szerette volna elmondani a szövegét, de a szervezete ellenkezett.

5. évad 13. rész

Előfordul, hogy nem forog a pajkaszegiek nyelve, ám ez csak még több vicces pillanatot okoz a forgatásokon.

A tizenharmadik epizódhoz még egy baki tartozik, amit ide kattintva nézhetsz meg!

 

5. évad 14. rész

Kerekes József, aki a sorozatban Bakit alakítja, abszolút hű volt saját karakterének nevéhez, ugyanis szándékosan bakizta tele a forgatást.

5. évad 15. rész

Egy Volánbusz tartotta fel a forgatást, ezért Csuja Imre dalra fakadt, amihez Udvaros Dorottyának is volt egy-két szava.


5. évad 16. rész

Lengyel Tamás alkalomadtán saját magát zavarja össze a nyelvbotlásaival.

5. évad 17. rész

„Azt hittem, hogy nem veszitek észre!” – annál kevés viccesebb jelenetet tudunk elképzelni, mint amikor Csuja Imre titokban akar bakizni, majd végül természetesen lebukik. De a többiek is nevetőgörcsöt kaptak ebben a 17. epizód forgatásán.

 

5. évad 18. rész

Viszont ha Lengyel Tamás úgy akarja, akkor szinte lehetetlen kizökkenteni a szerepéből – ezt bizonyítja az évad utolsó bakija is. A legendás jelenet mellett még egy baki is tartozik ehhez a részhez, amit ide kattintva tudsz visszanézni.

#A mi kis falunk#pajkaszeg#rtl#RTL Klub#csuja imre#debreczeny csaba

Címlapról ajánljuk