A mi kis falunk

Csuja Imre: Tisztelsz engem, te nagyon jó színész vagy – A mi kis bakijaink a sorozat 4. évadában

rtl.hurtl.hu

2022. július 23. 8:00

Pajkaszeg lakói rövid pihenőre mentek, de amíg várunk a nagy visszatérésre, elevenítsük fel együtt a negyedik évad legviccesebb elszólásait, beszólásait és bakijait!

4. évad 1. rész

A polgármesteri hivatalban többen is hibáztak, de talán Bánki Gergelyé volt a legemlékezetesebb baki az epizódban. Amit természetesen Csuja Imre sem hagyhatott szó nélkül.

4. évad 2. rész

Az eddigi bakikból már világossá vált, hogy Lengyel Tamásnál jobban talán senki sem szereti a bakikat. Ezért ha színésztársai valamit elrontanak, ő rátesz még egy lapáttal.

4. évad 3. rész

A harmadik epizód forgatásán, ha Csuja Imrén múlik, Schmied Zoli órákig csókolózott volna Pajkaszeg ügyeletes bombázójával.

4. évad 4. rész

Molnár Áron és Pali bácsi karakterének párbeszéde már önmagában is humoros, hát még akkor, ha a két színész bele is bakizik a szövegbe.

4. évad 5. rész

Schmied Zoli több lehetőséget is adott Csuja Imrének, hogy elkezdje a szöveget, de a színész csak némán bámult maga elő. Ez a baki annyira legendássá vált, hogy még A mi kis falunk külön bakiepizódjába is bekerült.

4. évad 6. rész

Gömöri András Máté, a Keresztanyu sztárja megfordult Pajkaszegen is, ahol a forgatások alatt megannyi emlékezetes bakit sikerült összehoznia. Az egyik legviccesebb az volt, amikor egy kerítésen átmászva véletlenül beütötte a férfiasságát.

4. évad 7. rész

Pali bácsi karaktere mindig rendkívül szórakoztató. Néha viszont annyira vicceset sikerült alakítania, hogy ő maga sem bírta ki nevetés nélkül.

4. évad 8. rész

Ezt a bakit elnézve Lovas Rozi és Lengyel Tamás már szinte számítottak arra, hogy nem bírják majd röhögés nélkül elmondani a szövegüket.

4. évad 9. rész

Lengyel Tomi próbára tette kollégáit. Lovas Rozi hamar feladta, Csuja Imre viszont  rendesen állta a sarat.

4. évad 10. rész

Szulák Andrea is feltűnt a sorozat tizedik epizódjában, de természetesen az ő jeleneteit sem forgathatták le bakik nélkül.

4. évad 11. rész

Csuja Imre ebben az epizódban sem pánikolt be egy kis bakitól: azonnal elkezdte szavalni a Nemzeti dalt.

4. évad 12. rész

„Te is röhösz?” – mindenkinek ismerős lehet az az érzés, amikor egyszerűen képtelenség abbahagyni a nevetést. Ez a forgatásokon is megtörténik, és van, amikor ezen a kollégák sem segítenek... 

4. évad 13. rész

Néha nem a színészeken múlik, hogy sikerül-e felvenni az adott jelenetet. Ebben az epizódban is így történt, amikor Mikecz Estilla próbált bejutni a kertjükbe.

4. évad 14. rész

Amikor a kakasoknak is van egy-két szavuk a forgatáshoz...

4. évad 15. rész

Amikor a jelenet már „megy a levesbe”, miért ne hülyéskedhetnének tovább a színészek, miközben még forog a kamera?! Ezt Molnár Áron is így gondolta...

4. évad 16. rész

Pajkaszeg asszonyai sem maradhatnak ki a rontásokból! Íme Zömbikné és Piroska bakijai:

4. évad 17. rész

Rendőri intézkedés talán soha nem volt még ennyire vicces...

4. évad 18. rész

Az évad utolsó epizódjának forgatása alatt sem volt hiány bakikból: Udvaros Dorottya kiosztott 15 pofont, Pajkaszeg közmunkásai pedig Budapest utcáin hozták a formájukat.

 

Ha szeretnéd visszanézni A mi kis falunk eddigi epizódjait, látogass el az RTL Most-ra!

#A mi kis falunk#pajkaszeg#rtl#RTL Klub#humoros#csuja imre#baki

Címlapról ajánljuk