A mi kis falunk

Leleplezés: Így készült A mi kis falunk csapdajelenete

rtl.hurtl.hu

2022. április 2. 21:50

A sorozat legújabb epizódját látva te is elgondolkoztál azon, vajon hogyan oldották meg a készítők a Répa testvérek kannás problémáját? Az biztos, hogy bonyolultabb technikáról van szó, mint csupán annyiról, hogy a színész ügyesen szorította a kezében a kelléket, miközben többen próbálták megszabadítani tőle.

Egy percre sem állhat meg az élet Pajkaszegen: a falubeli munkások minden alkalmat megragadnak, hogy érdemi munka nélkül, csakis ügyeskedéssel némi plusz bevételhez jussanak. Nem volt ez másképp a legutóbbi epizódban sem.

A Répa testvérek a fejükbe vették, hogy a Sváb kertjében pihenő benzinből ők is részesülni szeretnének – amihez természetesen nem kérik a tulajdonos engedélyét. Az ilyen készletekre azonban nem árt fokozottan figyelni, főleg Pajkaszegen. Ezt Sváb is nagyon jól tudta, ezért ragasztót kent a benzineskannákra, hogy lebuktassa a tolvajokat. Így amikor a két testvér végzett volna az akcióval, meglepve tapasztalták, hogy Sanyi bizony csapádba esett. Ezzel párhuzamosan Bazsó is tudomást szerzett a príma bizniszről, ezért visszatért a faluba, hogy ő is részesüljön a nyereségből. Útközben belefutott a testvérpárba, akikkel rövid egyeztetés után megállapodást kötöttek: osztoznak a szajrén, ha Bazsó segít leoperálni Sanyi tenyeréről a benzineskannát. 

Az ezután következő képkockákat figyelve biztosan sok nézőben felmerült a kérdés, hogy a készítők hogyan oldották meg a jelenetet – hiszen volt olyan pillanat, amikor Mészáros Tibor, a Sanyit alakító színész teljesen elengedte a kannát.  

A videóból kiderül, hogy hogyan érték el az élethű hatást.

További tartalmakért látogass el A mi kis falunk weboldalára! Ha lemaradtál volna a sorozat előző epizódjairól, akkor nézd vissza a teljes adásokat az RTL Most felületén! 

#A mi kis falunk#pajkaszeg#rtl#RTL Klub#leleplezés#humoros#répa sanyi#répa árpi#bazsó

Címlapról ajánljuk