A mi kis falunk

Döbrösi Laura csapdába esett – egy hónapot töltött egyedül egy távoli szigeten

rtl.hurtl.hu

2022. március 2. 7:00

Mozgalmas és fárasztó évet tudhat maga mögött A mi kis falunk sztárja. A környezetvédelemről, a fiatalon jött siker feldolgozásáról, és az elmúlt időszak megpróbáltatásairól is beszélgettünk a színésznővel.

Közel egy hónapot töltöttél egyedül a dzsungel mélyén, hogy vagy most?

Muszáj volt elmennem egy kicsit pihenni, durva volt a tavalyi év. Nem szeretnék panaszkodni, mert jó dolgom volt, rengeteget dolgoztam, csak már kicsit sok volt. Sokféle munkám volt egyszerre, és egy ponton azt éreztem, hogy már sehol nem vagyok ott 100%-osan. Ez mindig is fenyegetett engem, aki sok helyen pörög. Beleestem ebbe a csapdába, ezért meg kellett állnom. Úgyhogy kipihentem magam egy szuper kis szigeten. Azt mondják, hogy „vegyél három nagy levegőt” – hát én most kicsit többet is vettem.

Melyik szigeten voltál?

Reunion szigetén, ami Franciaországhoz tartozik, de az Indiai-óceán közepén van. Egy nagyon-nagyon király kis vulkanikus, trópusi sziget. Klassz élményekben volt részem, újra megtapasztaltam a természet erejét és szépségét. A kirándulások alatt pedig lehetőségem volt a saját erőmet is megtapasztalni. Ezek az élmények nemcsak a színészetben, hanem a környezetvédő munkámban is nagyon motiválnak.

Miért tartod fontosnak, hogy kiállj a környezetvédelem mellett?

A környezetvédelem és a zöld aktivista tevékenység nagyon fontos része az életemnek. Ide irányítom tovább azt a figyelmet, amit a színészet miatt kapok – és amit egyébként nekem nehéz feldolgozni. Ezt a figyelmet egy jó ügy érdekében szeretném hasznosítani. Számomra a természet jelenti a mindent – és szerintem mindenki számára – csak ezt néha elfelejtjük. Szerintem a legtöbb bajunk ebből fakad, hogy elfelejtjük, hogy mi is a természet részei vagyunk. A természet ellát minket, de cserébe ezzel nekünk is van feladatunk. Amikor felborul az adok-kapok harmónia, akkor van baj, és ez már egyre jobban lászik a világban. Mindenki, amennyire tud, a saját szintjén kell, hogy odafigyeljen erre. 

Hiszek abban, hogyha minél többen figyelünk, akkor elindul egy pozitív irányú változás – ezért dolgozom.

Nehezen dolgozod fel az ismertséget?

Én nagyon. Fiatal voltam, amikor elkezdtem színészkedéssel foglalkozni. Azt már pont megszoktam, hogy színésznő vagyok – mivel 11 éves korom óta ezt csinálom. Viszont a tinédzserkorom második felében, amikor szerintem alapból is nehezen találja magát az ember, érkezett egy nagyobb ismertség. Elkezdtek felismerni az utcán, és heti 3-4 napot sajtótájékoztatókon, interjúkon, fotózásokon, filmbemutatókon töltöttem. Ez, ebben a személyiségfejlődési szakaszkban, nem volt egyszerű, hogy ennyi ember figyel. De szerencsére túlestem rajta, még élek és nem ment el az eszem. Szóval ez tök jó. (nevet)

A pajkaszegiek életéhez nemrég csatlakozott Döbrösi Laura is, akit a rajongók Anikóként ismerhettek meg. A folytatásban talán gyakrabban is láthatjuk majd az RTL Klub képernyőjén, hiszen a történet egyelőre ott ért véget, amikor édesanyjával átvették a helyi kocsmát Tecától. Ha visszanéznéd A mi kis falunk elmúlt évadait, akkor látogass el az RTL Most felületére ide kattintva!

 

A mi kis falunk hatodik évada március 19-én 20:30-tól vadonatúj epizódokkal folytatódik. Az RTL Most+ platformon pedig már a televíziós premiert megelőzően, szombat reggeltől elérhető lesz az első epizód.

Nyitókép: Sárosi Zoltán/RTL Magyarország

#A mi kis falunk#pajkaszeg#rtl#RTL Klub#döbrösi laura#dzsungel#túra#környezetvédelem#interjú#anikó

Címlapról ajánljuk