Serbán Szebasztián

Serbán Szebasztián

A versenyző a Válogatón Balázs Fecó – Érints meg című dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat. A Mentorházban pedig Balázs Fecó – Maradj velem című dalával bizonyította be, hogy ott a helye az Élő show-ban. Az első Élő show-ban Máté Péter – Mondd miért szeretsz te mást? című dalát énekelte el. A második Élő show-ban Angyal című saját dalával állt színpadra.
 

Név: Serbán Szebasztián

Életkor: 17

Születési dátum: 2005.09.19.

Családi állapot: Egyedülálló

Hajszín: Sötétbarna

Szemszín: Sötétbarna

Csillagjegy: Szűz

Magasság: 167 cm

Hobbi: Foci, zenélés

Kedvenc szín: Kék

Kedvenc étel: Spagetti

Kedvenc film: Miután

Kedvenc előadó: Justin Bieber, Kökény Attila

Kedvenc tárgy: Mikrofon

 

 

Azért jelentkeztem az X-Faktorba, mert: A szüleim hittek a tehetségemben, és folyamatosan bátorítottak.

 

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: A Szent László Gimnáziumban tanulok rendészeten.

 

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Első ránézésre nem tűnök érzelgős típusnak, de a legutóbbi párkapcsolatom óta sok minden meg tud érinteni.

 

Eddigi tapasztalataim a zenével: Ötéves koromban kaptam meg az első gitárom, azóta szerelmes lettem a hangszerbe. Nagyon sok gitárom volt azóta, ráadásul egyszer kaptam a rajztanáromtól egy elektronikus gitárt, mert szerette, ahogy énekelek.

 

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor: Mindig emlékezni fogok arra a napra, amikor a testvérem megszületett. Nagyon szoros a kapcsolatunk, a Válogatóra is elkísért.

 

Azért örülök, hogy Gáspár Laci a mentorom, mert: Szívből tisztelem azért, amit eddig elért a zenei életben, és emberileg is nagyon közel áll hozzám a személyisége. Nem kellett sok idő, hogy megtaláljuk a közös hangot.

 

Van-e szerencsehozó kabalád, ha igen, mi az, és kitől kaptad?
Alapvetően nincsen, mert a focimeccseimen az edzőm nem engedné meg, de ha lehetne, akkor egy fekete hajgumi lenne az, amit a bal kezemen viselnék.