Tartalmak

X-FaktorElőre megmondják a mentoroknak, hogy hogyan döntsenek? – interjú Verebély Marcell-lel, az X-Faktor senior kreatív producerével
2022. szeptember 30. 15:00

Előre megmondják a mentoroknak, hogy hogyan döntsenek? – interjú Verebély Marcell-lel, az X-Faktor senior kreatív producerével

Verebély Marcell még gyakornokként kezdett az RTL-nél, mostanra viszont már számos műsort vitt sikerre. De honnan lehet tudni, melyik dalból lesz sláger, és milyen utasításokat kapnak a mentorok a felvételek alatt? A producer azt is elárulta az rtl.hu-nak, hogy mi dolga az X-Faktornak az ukrajnai háborúval, és hogy milyen kapcsolat fűzi Miller Dávidhoz.
6:15
X-Faktor„Született tehetség vagy” – Szávuly Balázs Szilveszter felrobbantotta a színpadot
2022. szeptember 30. 10:59

„Született tehetség vagy” – Szávuly Balázs Szilveszter felrobbantotta a színpadot

„Bármennyire is szeretett anyukám, két évesen otthonba kellett adnia” – mutatkozott be a 14 éves versenyző, akinek mindig is hatalmas álma volt, hogy próbára tegye magát az X-Faktorban. Egy Carson Coma dallal érkezett a Válogatóra, és akkora sikert aratott, hogy a produkciója után mind a négy mentor állva tapsolt. Végül négy igennel jutott tovább a Táborba.
5:58
X-FaktorKimaradt jelenet: Barkóczi Gyula nyilvánosan kért elnézést ByeAlextől
2022. szeptember 28. 12:45

Kimaradt jelenet: Barkóczi Gyula nyilvánosan kért elnézést ByeAlextől

A versenyző 5 éve egészen a Táborig jutott az X-Faktorban, ám Alex végül nem szavazott neki bizalmat a versenyben. Gyula akkor a kamerák előtt fakadt ki a mentorra, de most tiszta lappal szeretne új esélyt kérni. „Olyan szavakkal illettem, amiket azóta megbántam” – mondta a versenyző, aki most a színpadon kért bocsánatot Alextől. A Holdon túl című saját szerzeményével készült a Válogatóra, és végül négy igennel jutott tovább ismét a Táborba.
3:07
X-Faktor„Most másoknak van itt az ideje” – ALEE és Paulina is ellátogattak az X-Faktor Válogatójára
2022. szeptember 27. 18:07

„Most másoknak van itt az ideje” – ALEE és Paulina is ellátogattak az X-Faktor Válogatójára

Lali és Odett két ismerős arccal is találkozott a Válogatón. Paulina bevallotta nekik, hogy azonnal megcsapta a nosztalgia szele, amint belépett az RTL székházba. ALEE pedig arról mesélt az X-Stage műsorvezetőinek, hogy egy kis ideig „stoppot mondott az agya” az X-Faktor után, és nehezen írt zenéket. Vajon ez már megváltozott? Nézd meg az X-Stage kimaradt jelenetét!
X-FaktorA 13 éves autista fiát egyedül nevelő anya, egy daloló kőműves és a twerkelő Miller Dávid
2022. szeptember 24. 22:28

A 13 éves autista fiát egyedül nevelő anya, egy daloló kőműves és a twerkelő Miller Dávid

Dániából, Amerikából és Venezuelából is repültek versenyzők a színpadra, a műsorvezető pedig annyira ráérzett a ritmusra, hogy egy eddig rejtett tehetségét is megmutatta az országnak. Mellettük a Fekete testvérek sokkolták a mentorokat, Puskás Peti pedig egy nem mindennapi meglepetéssel kedveskedett az egyik versenyzőnek, sőt a mentor maga is meglepő hírt kapott az X-Faktor utolsó Válogatóján.