Vigyél el!

Ebben a ruhában ment férjhez Paris Hilton húga

rtl.hurtl.hu

2015. július 13. 8:36

A botrányhősnő Paris Hilton húga, Nicky Hilton úgy tűnik, hagyományosabb értékeket követ a nővérénél. A milliárdos csemetének a hétvégén bekötötték a fejét, de a kisebbik Hilton lány azért hű maradt a nevéhez, és az eseményen is villantott egyet.

Paris Hilton húga, Nicky Hilton a szintén jómódúnak mondott angol James Rotschieldnak mondta ki a boldogító igent. A 31 éves ara egy klasszikus, de eklektikus stílusú Valentino menyasszonyi ruhát viselt, ami átszámítva körülbelül potom 21 és fél millió forintjába fájt valakinek - mi az örömapára, Richard Hiltonra tippelünk.

Az eseményen természetesen jelen volt Paris Hilton is, aki húgocskája koszorúslányaként egy kék színű selyemruhát viselt, ezüst színű övvel a derekán.

Ugyan Nicky Hilton ruhája emlékeztetett Katalin hercegnő menyasszonyi ruhájára, a stílus azért nem ugyanaz - miközben a család a fényképezéshez rendezgette a csipkecsodát, Nicky akarva-akaratlanul a bugyiját is megmutatta a násznépnek - ez egy Hilton-lánytól azért nem annyira meglepő, mint Anglia hercegnőjétől lenne.

A Kensington Palace-ban tartott esküvő a hírek szerint remekül sikerült, mindössze egyetlen fennakadásról tudunk, amikor is a menyasszony óriási uszálya beakadt egy Bentley kereke alá. Egy vendég szerencsére gyorsan Nicky segítségére sietett, és kimenekítette a kínos helyzetből. A menyasszony lélekjelenlétének becsületére legyen mondva, hogy a 21 milliós ruha cibálása közben annyira sem látszott idegesnek, mint átlagos magyar kisnyugdíjas a csirkenyak láttán. De hát Hiltonéknál egészen máshogy mennek a dolgok.

Azt nem ígérjük, hogy a Vigyél el!-ben angol nemesek keresik majd a randipartnerüket, de ha egy kis szerencséd van, akár az igazira is rátalálhatsz, akivel nektek is lehet álomesküvőtök. Egy emlékezetes randi azonban garantáltan lehet a dologból. Jelentkezz a műsorba itt!


Képek forrása: dailymail.co.uk

#Vigyél el!#esküvő#menyasszonyi ruha#paris hilton

Címlapról ajánljuk