Vigyél el!

Vigyél el? Jó, de hová?

rtl.hurtl.hu

2015. június 30. 22:27

Hát randizni, de azt majd csak a legvégén.
De előtte mégis mi történik? Klikk, és rögtön elmondjuk Neked! Az egyetlen dolog, amit legújabb társkereső műsorunkban elveszíthetsz, az a szingliséged!

Hiába keresed, nem találod a másik feled? 
Unod már, hogy dupla koncertjegyet nyertél, de nincs kit magaddal vinned? Esküvőre vagy hivatalos, de úgysem tudod kihasználni a plusz egy fő lehetőségét? Esténként kénytelen vagy kispárnádat magadhoz ölelni? Tandembicód van, de nincs, aki felüljön a hátsó ülésre?
Belefásultál a sok kellemetlen randiba?

Vagy egyszerűen csak izgalomra vágysz?
Ismerős?
Nincs más dolgod, mint jelentkezni! 
A társkeresés még sosem volt ilyen gyors és hatékony!
A Vigyél el! műsora már több kontinensen, többek között az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és Thaiföldön is segített párt találni a magányos szíveknek.
Ezúttal maga Istene Bence segít Neked párt találni!
Lássuk, miért éri meg mindenképp jelentkezni!

Ezért jelentkezz, ha nő vagy:

- A lehető legbiztonságosabb és legkényelmesebb társkeresést kínáljuk neked. Nem kell többé kínos és erőltetett felvezetéseken gondolkodnod, ha mindent tudni akarsz a férfijelöltről. Nézd meg az ismerőseit és a hozzátartozóit a saját szemeddel, és hallgasd meg első kézből, mit gondolnak a leendő randipartneredről! 

- Ha nem jön be, amit látsz, kínos lekoptatás nélkül offolhatod, ha viszont tetszik, irány a következő kör! Ki tudja, lehet, éppen Te leszel az, akit végül elvisz az álomrandira!

Ezért jelentkezz, ha férfi vagy:

- Álmodoztál már arról, hogy egyszerre több lány küzd érted? Ha igen, akkor most valóra válhat szíved leghőbb vágya! Egyszerre harminc, azaz pontosan 30 lány száll majd ringbe a győzelemért! Ha szerencséd van, és elég meggyőző vagy, végül te választhatod ki, melyikőjüket viszed el az álomrandira!

- Műsorunkban bevetheted a nehézfegyverzetet is a hódítás érdekében! Rokonaid és barátaid mondanak majd érted kostesbeszédet, hogy mindenkit levegyél a lábáról! Hidd el, nincs jobb ajánlólevél annál, ha az ismerőseid fényeznek a kiszemelt csaj előtt!

Szóval, ha úgy érzed, még nem találtad meg a párod, jelentkezz a Vigyél el! adásaiba! Mi mindent megteszünk, hogy ilyen legyen a végeredmény:





Jól hangzik, nem? Ne feledd, ilyen alkalom csak egyszer adódik az életben! Aztán ki tudja, majd te is mesélheted az unokáknak, hogy a tévében találkoztatok álmaid párjával!

Ne habozz tovább, KATT IDE, és jelentkezz!
Nem fogod megbánni!


(Képek via winnin.com, whosay.com, rebloggy.com)

Címlapról ajánljuk