Videó

Ilyen volt, amikor Will Smith engedély nélkül ropta a Lánchíd tetején

rtl.hurtl.hu

2024. július 13. 12:59

Hat éve ezen a napon a világsztár Will Smith úgy döntött, felejthetetlen kilépővel búcsúzik a magyar fővárostól: felmászott a Lánchíd tetejére, majd látványos táncot lejtett. Később kiderült, mindezt egy instagramos kihívás kedvéért tette. Lehet, hogy azt még a világsztár sem gondolta volna, hogy szokatlan mutatványával ütős országimázs-filmet sikerül összehoznia, mely aztán az egész világot bejárta. A különleges produkció a fenti videóban nézhető vissza.

Az RTL kereste a Budapest Közút Zrt.-t, hogy interjút készíthessünk a hídmesterrel, de ők nem szerettek volna nyilatkozni, ugyanis Will Smith-ék nem kértek engedélyt a veszélyes manőver előtt – pedig valószínűleg meg is kapták volna. Azt is hozzátették, hogy a sztár ráadásul nyitva hagyta az ajtót. Valószínűleg Will Smith jó erőben lehetett, hiszen egy 100 kilós kőajtót kell ahhoz kinyitni, hogy valaki feljusson a Lánchíd tetejére. Ráadásul a híd teteje nem lapos és még a széllel is meg kell küzdeni, ezért senkinek sem javasolt, hogy utánozza a világsztárt, hiszen egy hasonló produkcióval nemcsak a saját, de mások életét is veszélybe sodorhatjuk.

Will Smith-nek nem ez volt az egyetlen látványos bejelentkezése Budapestről, hiszen a megérkezését az éppen felújítás alatt álló Operaház tetejéről tudatta a világgal. A nem mindennapi fotók még mindig elérhetők a színész közösségi oldalán.

 

 

#Videó#ezen a napon#Bulvár#will smith#lánchíd#budapest

Címlapról ajánljuk