Videó

Két éve derült ki: VV Anett a titokzatos teaszeánsz áldozata, a nő azóta két születésnapot ünnepel

rtl.hurtl.hu

2024. július 12. 5:55

Öntudatlan állapotban, törött csontokkal találtak rá Siklóson két éve Béres Anettre. Az egykori valóságshow-szereplő barátnője, Sáfrány Emese írta ki először közösségi oldalára, hogy mi történt Anett-tel. 

Béres Anett 2022. július 10-én este spirituális teaszeánszon vett részt Sáfrány Emesével Siklós környékén. Ilyenkor egy ayahuasca nevű hallucinogén növényi készítményből fogyasztanak, amit több ezer éve használnak vallási és sámánisztikus célokra Dél-Amerikában. A hiedelmek szerint a hallucinációs élmények során a résztvevők kapcsolatba kerülhetnek a szellemvilággal, így lehetővé válhat a testi-lelki gyógyulás. 

A spirituális szertartás után VV Anettnek nyoma veszett, majd másnap reggel találtak rá, a szeánsz helyszínétől két kilométerre. A sérülései miatt életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Kilétéről csak harmadnap, július 12-én értesült a nyilvánosság.

Béres Anett azt mondta, a menekülés, ami a balesetet okozta, azért történt, mert nagyon rossz élménye volt, amit soha senkinek nem kíván.

Bár több hónapos kezelésre szorult az eset után – ugyanis önkívületi állapotban többször is elesett, és le is zuhanhatott, mire rátaláltak –, utólag már nem bánja, hogy elment a kis híján tragédiába fulladt eseményre. Ma már úgy érzi, mindenre választ kapott magával kapcsolatban, és most már csak a jövőbe tekint. A Fókusznak tavaly őszintén beszélt volt párjáról, és azt mondta, büszke magára, hogy ki tudott szállni a mérgező kapcsolatból. 

Béres Anett július 20-án lesz 43 éves. Ma azt mondja, a teaszánsz után két születésnapot ünnepel. Erről nemrégiben Instagram-oldalán is posztolt.

#Videó#ezen a napon#Bulvár#vv anett#teaszeánsz#béres anett#siklós#ayahuasca

Címlapról ajánljuk