Videó

Bruce Willis végzetes csapást mért az RTL stábjára 12 éve ezen a napon

rtl.hurtl.hu

2024. július 9. 14:16

Kukásautó robbant az Üllői úton, orosz rendőrautók száguldoztak az Astorián, autósüldözés az Erzsébet-hídon – éppen 12 éve forgatták a Die Hard ötödik részét Budapest utcáin. A filmben a magyar főváros Moszkva szerepét töltötte be, ezért Budapestet a forgatás idejére cirill betűs feliratokkal látták el. A Fókusz stábja percről perce követte az eseményeket, az RTL kameráját maga a főszereplő Bruce Willis szúrta ki, aki nem tudott eléggé kiesni szerepéből, és jól irányzott mozdulatokkal, a kezével célzott és lőtt.

2022-ben jelentették be, hogy Bruce Willis betegsége miatt felhagy a színészettel, azóta frontotemporális demenciát (FTD) diagnosztizáltak nála. A rajongóknak azonban mégis akad egy reménysugár, hogy kedvencüket újra láthatják a filmvásznon, ugyanis nemrég amerikai lapok arról értesültek, hogy Bruce Willis súlyos állapota ellenére is szerepelhet Quentin Tarantino utolsó filmjében.

A rendező új filmjéről jelenleg csak annyit tudni, hogy egy szemtelen filmkritikusról szól, aki egy pornómagazin számára ír kritikákat. Willist és családját még nem kereste meg Tarantino, de a hírek szerint tiszteletben fogja tartani azt is, ha azt mondják, hogy a színész nincs elég jól még egy rövid mellékszerephez sem.

#Videó#ezen a napon#die hard#bruce willis#budapest#forgatás

Címlapról ajánljuk