Videó

Chris Hemsworth csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán

Balogh Veronika FlóraBalogh Veronika Flóra

2024. május 24. 14:11

Chris Hemsworth csatlakozott azon hollywoodi filmcsillagokhoz, akiknek neve most már kőbe vésve díszíti a hírességek sétányát.

A színész 2011-ben lépett a be a nagy nevek közé, amikor a Marvel Bosszúállókjából jól ismert Thort alakította. A sok évnyi közös munkára való tekintettel egy másik Bosszúálló, Robert Downey Jr. is megjelent az átadón, aki beszédében a többi szuperhőst játszó színész gondolatait is megosztotta a közönséggel.

A csillag leleplezésén részt vett Anya Taylor-Joy, akivel Hemsworth a Mad Max filmek legújabb részét forgatta együtt, illetve Hemsworth családja is elkísérte a színészt a különleges alkalomra.

Az ausztrál színész köszönőbeszédében arról beszélt, micsoda álom, hogy szenvedélyének nevezheti a munkáját, és milyen hálás azoknak, akik ezt lehetővé tették számára.

Végül, de nem utolsó sorban a rajongók, a közönség, ti tettétek lehetővé számunkra, hogy megélhessük ezt az őrült álmot, hogy ez legyen a mi valóságunk azzal, hogy eljöttök és megnézitek a filmjeinket. Nem lehetnék itt nélkületek. Nagyon szeretlek titeket, köszönöm a támogatást.

Februárban Chris Hemsworth-szel együtt szereplő, Hulkot alakító Mark Ruffalo kapott csillagot ugyanezen a sétányon.


Nyitókép: Reuters

#Videó#Külföld#Bulvár#színész#chris hemsworth#hollywood#hírességek sétánya#csillag#sztár#mad max#thor#robert downey jr#Anya Taylor-Joy

Címlapról ajánljuk