Videó

Magyar Péter: Annak örülnék a legjobban, ha más vinné ezt a feladatot, és újra átlagos életet élhetnék

Kiss BalázsKiss BalázsMolnár FruzsinaMolnár Fruzsina

2024. április 23. 15:04

„Orbán Viktor próbálja ki újra, hogy 10 év után milyen kimenni az emberek közé” – mondta Magyar Péter az RTL-nek hétfői, baranyai országjárásán. Elmondta, hogy a múlt héten két kollégáját rúgták ki egy állami és egy magáncégtől, mert a Tisza pártnak önkénteskedtek. Szerinte nem átlagos embernek való, amit most végigcsinálnak, nemcsak a fizikai terhelés, hanem az őt érő támadások miatt sem. Magyar támogatói is nyilatkoztak: van, aki úgy érzi, hogy élete 73 éve alatt még sosem volt olyan rossz, mint most. 

Németországban élek. Sajnos nem Magyarországgal, hanem Orbánnal asszociálnak. Semmi kedvem megmagyarázni vagy letagadni azt, hogy magyar vagyok

– mondta könnyekig elérzékenyülve az RTL-nek egy 70 felé közelítő férfi Magyar Péter hétfői baranyai országjárásán. A Tisza párt alelnökének támogatói közül sokan arról beszéltek, hogy szeretnének itthon élni, vagy szeretnék, ha hozzátartozóik hazaköltöznének, itthon azonban nagyon nehéz a boldogulás.

Magyar Péter hétfőn a mohácsi, villányi, siklósi és komlói szavazókhoz szólt. Már az első állomáson egyezkedett az egyik eddig független polgármesterjelölttel, hogy induljon a párt színeiben az önkormányzati választásokon. Később a színpadról üzent a Fidesznek a lejárató plakátkampánnyal kapcsolatban, és elmondta, szerinte melyik Magyarországon az egyetlen háborúpárti párt.

Magyar Péter az RTL-nek arról is beszélt, mennyire nehéz neki és családjának ez az időszak, ezért örülne, „ha száz, ezer, tízezer Magyar Péter lenne a Tisza pártban, csereszabatosak lennénk, meg tudnánk osztani a feladatokat. 

Annak örülnék a legjobban, ha teljesen más vinné ezt a feladatot, újra átlagos életet élhetnék, és a gyerekeimmel járhatnék focimeccsekre, edzésekre, amit most nagyon hiányolnak. Pedig még csak a harc elején vagyunk.

A fenti videóban elérhető teljes riportunkból kiderül:

  • mikor fog Magyar Péter megpihenni;
  • tervezi-e a Tisza párt, hogy Budapesten is részt vesz az önkormányzati választáson;
  • kik, és milyen okból támogatják Magyar Pétert Baranya megyében; 
  • kell-e szerintük félni a következményektől, ha valaki nyíltan vállalja a véleményét Magyarországon.

 

#Videó#poltika#család#Életmód#siklós#komló#villány#mohács#magyar péter#országjárás#európai parlamenti választás 2024#ep választások#önkormányzati választás 2024#önkormányzati választások#ma#Európa

Címlapról ajánljuk