Videó

Megtaláltuk az extrém sérójáról elhíresült Bélát: mára családapa lett, most mással tűnik ki a tömegből

Cserei BettinaCserei Bettina

2024. április 16. 11:42

Varga Béla külön életet élő ecsetfrizurája miatt tett szert hírnévre 2015-ben. Akkor a Fókusz forgatott a 16 éves tapolcai sráccal, aki nemcsak a városában volt sztár, de szinte felrobbantotta az internetet égbe meredő sérójával. Több ezren rajongtak érte, és legalább ennyien szóltak be neki. A fenti videóban megnézheti régi riportunkat Béláról, és hogy mi történt vele az elmúlt 9 évben, arról pedig alább olvashatnak.

Varga Béla felnőttként sem foglalkozik a kritikával. Mint az rtl.hu-nak elmondta, hozzászokott ő már a károgókhoz, amikor tiniként portörlőre hajazó, vörös frizurájával késztette reakcióra az embereket. 

„Három éven keresztül kaptam rendesen a vegyes szavakat miatta. Ez még a diszkós korszakomban volt, amikor lázadoztam, és hidegen hagyott, ki mit gondol”  – emlékszik vissza kilenc évvel ezelőtti önmagára, hozzátéve:

Rengeteg emberrel megismerkedtem és balhéztam is eleget.

Ám Béla semmit sem bán, mert szerinte a történtek rengeteget csiszoltak személyiségén. 

A haját végül nem a külső nyomás miatt vágatta le 2017-ben, jóval prózaibb oka volt. 

Már megsültem a hosszú haj alatt, pláne nyáron

 – mondja Béla, akinek új külseje a boldogságot is meghozta számára: „2018 decemberében rátaláltam életem szerelmére, tavaly márciusban megszületett a gyönyörű kislányunk, nyáron pedig összeházasodtunk.”

Megtaláltuk az extrém sérójáról elhíresült Bélát, az extravagáns tiniből mára családapa lett, most mással tűnik ki a tömegből
Varga Béla és kislánya

 

Felesége vállalkozásába is besegít, 2021-től kertépítéssel foglalkozik a család. „Sokkal nagyobb pénz van abban ha valaki alkot, mint ha csak fenntartja másnak az alkotását” – vallja Béla, aki szerint mára már benőtt a feje lágya. Ám az egyediséget most sem tartja cikinek, sőt. 

Az autóm is egy '91-es tizenhat szelepes Opel Calibra, ami szintén arról árulkodik, hogy nem zárkózom el az egyeditől, sőt ez tesz azzá, aki vagyok.

Kitartásáról mi sem árulkodik jobban, mint hogy öt évébe telt, mire rálelt álmai kocsijára, amivel kitűnhet a tömegből. 

A fenti videóban megnézhetik a Fókusznak azt a 9 évvel ezelőtti riportját, amiben Béla ország-világnak megmutatta 13 centis ecsetséróját.

#Videó#Bulvár#varga béla#haj#extrém#ezen a napon#ecsethaj#divat

Címlapról ajánljuk