Videó

VV Barna az Instagramon szedte fel Nemazalányt – most először beszéltek kapcsolatukról

Borda TamásBorda TamásEndrődi DominikEndrődi Dominik

2024. április 11. 17:05

„Először nem akartam visszaírni Barnának, mert minek?” – mesélte kapcsolatuk kezdeteiről Nemazalány. A ValóVilág 11-ben feltűnt Fenyesi Barna pedig azt mondta, nem is várhatta el senkitől, hogy komolyan vegyék azután, hogy 90 napig a nyilvánosság előtt csajozott a villában. Fanni és Barna idővel mégis egy pár lettek. Kapcsolatukról, erről az izgalmas hullámvasútról először beszéltek nyilvánosan az rtl.hu-nak.

„Ha valaki mellett van Barna, akkor tényleg teljesen más, mint amikor szingli” – vallja Halastyák Fanni, azaz Nemazalány. VV Barna másfél hónapot töltött Balin, amikor meglátta Fanni Instagram-sztoriját, majd gondolt egyet, és ráírt a lányra. Bár Fanni először nem vette komolyan Barna közeledését, és úgy gondolta, egy pillanatig sem keres komoly kapcsolatot, a későbbi telefonbeszélgetések közben egyszer csak fellobbant a szikra. 

Az rtl.hu-nak adott páros interjúban felelevenítették első csókjukat, és a kapcsolatuk dinamikájáról is meséltek. Fanni azt is elárulta, milyen érzés számára, hogy Barna jelenleg a legjobb lánybarátjával él egy fedél alatt. 

Nemazalányt az RTL nézői legutóbb az Álarcos énekes harmadik évadában láthatták, ahol a Zsiráf álarc mögé bújt

#Videó#vv barna#nemazalány#halastyák fanni#instagram#párkapcsolat#szerelem#ismerkedés#bali#nyaralás#telefon#Bulvár#interjú

Címlapról ajánljuk