Videó

Mi lett VV Zsuzsuval, a Való Világ korábbi nyertesével? Videóit szétszedik a TikTokon

rtl.hurtl.hu

2024. március 1. 10:06

„Nem vagyok Vöröskereszt” – mondta VV Zsuzsu a ValóVilág 9 nyerteseként ma öt éve a Fókusznak, amikor arról kérdezték, mihez kezd a nyereménnyel. A stáb Bükre utazott, hogy Zsuzsuval otthonában forgasson. Budapesten született, és ha úgy hozná az élet, újra a fővárosba költözne, ahogy mondta, szeret jönni-menni, és az emberek sem zavarják. Mi történt vele azóta? Az is mindjárt kiderül.

Zsuzsu korábban pultosként dolgozott, így a nyeremény nagyon jól jött neki, hogy saját otthont teremthessen magának. A 2019-es műsor óta lett egy komoly kapcsolata, párja el is jegyezte, akire 2022. júliusban „férjemként” hivatkozott, de arról nincs hír, hogy valóban összeházasodtak-e. Azt azonban Zsuzsu megerősítette egy 2022-es videóban, hogy gyereket vár

A terhességet azonban tragikus módon elvesztették. Zsuzsu a Blikknek tavaly márciusban azt mondta, az óriási veszteség után padlóra került, és sokáig félt újra próbálkozni az átélt trauma miatt.

Szerencsére a nehéz időkön túljutottak szerelmével, akivel tökéletes az összhang közöttük, erről a TikTokra feltöltött videóik is árulkodnak:


Időközben lett egy kutyájuk, akit Zsuzsu szívesen mutat meg olvadozó rajongóinak:


A ValóVilág előző évadainak győztesei már megvalósították álmaikat. A valóságshow hamarosan induló 12. szériájába jelentkezők is lehetőséget kapnak erre, hiszen Magyarország elsőszámú „luxusbörtöne” ismét várja lakóit. A tét most is hatalmas, légy bátor, ne csak gondolkodj rajta, jelentkezz a https://rtl.hu/valovilag/jelentkezz linken, és légy ott a tévében, valamint egész nap az RTL+ streamingfelületen.

#Videó#ezen a napon#vv zsuzsu#Varga Zsuzsanna#vv9#ValóVilág#nyeremény#győztes#tiktok#párkapcsolat#vetélés

Címlapról ajánljuk