Videó

Videó: Guns N’ Roses-t üvöltetve, magát ünnepelve hajtott terepjárójával a rendőrségi épületbe

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 30. 11:43

Ez volt közel ahhoz az ismerőséhez, akit néhány perccel korábban zaklatott azzal, hogy az ő házának is nekiment. 

Nem mindennapi jeleneteket rögzített egy rendőrőrs biztonsági kamerája az Egyesült Államokban. Az eset múlt héten történt, de csak pénteken hozták nyilvánosságra.

A 34 éves belvidere-i John Hargreaves belehajtott az Independence Township-i rendőrkapitányság épületébe, ahol jelentős károkat okozott. Az egyik rendőrnek nem sokon múlt az élete. A kocsi a kapitányság szolgálati helyiségében állt meg. Amikor Hargreaves kiszállt az autóból, a magasba emelte a kezét, mint aki ünnepel, miközben a hifijéből a Guns N’ Roses Welcome tot he Jungle című száma szólt. A rendőrök azonnal őrizetbe vették a férfit, aki azóta is börtönben van.


Hargreavesnek amúgy hosszú estéje volt aznap. Mint kiderült, néhány perccel korábban egy ház garázsajtajának hajtott neki, ahol egy ismerőse élt. A célja az volt, hogy zaklassa ezt az ismerősét. A rendőrség épületébe pedig azért száguldott bele, mert ez volt a legközelebb az otthonhoz.

A férfi ellen lopás, garázdaság és fegyverrel való visszaélés miatt emeltek vádat. A rendőrőrsön történtek miatt pedig terrorizmus és súlyos testi sértés miatt kell felelnie.

#Videó#rendőrség#new jersey#pokol#Guns N' Roses#ma

Címlapról ajánljuk