Videó

„Egy csík kokaint szívtam fel” – Stohl András 12 éve kemény kérdéseket kapott, és azt is elárulta, hogy nagyon fél a börtöntől

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 29. 16:05

2011-ben ezen a napon Stohl András egyik legkíméletlenebb közönségével találkozott egy gólyatáborban, mégsem került meg egyetlen kérdést sem. A színész zarándoklata április közepén kezdődött, több vidéki nagyvárosban is tartott prevenciós előadást, miután 2010-ben részegen, bekokainozva okozott súlyos autóbalesetet. A pécsi joghallgatók és jogászok feszült figyelemmel követték a vezeklő színész minden szavát, Stohl az érzéseiről is beszélt nekik. 

Stohl András 2010-ben a Fót felé vezető úton gépkocsijával áttért a szemközti sávba, és összeütközött két szabályosan közlekedő autóval. A balesetben négyen sérültek meg, egyikük súlyosan. A baleset után a színész elhagyta a helyszínt, a rendőrök otthonról állították elő. Kiderült, nemcsak alkoholt, hanem kokaint is fogyasztott a baleset előtt.

A színész-műsorvezető végül tíz hónap börtönbüntetést kapott, öt hónap után feltételesen szabadlábra helyezték, amit drogprevenciós körútján tanúsított igyekezetének köszönhet.

Az alábbi videó viszont Stohl Andrásnak egy másik nagy bukását mutatja be, amit annak idején a Csillag születik stúdiójában hajtott végre. A legendás zakózásra reagáltak a szemtanúk – Ördög Nóra és Fábry Sándor – valamint maga Stohl András is:

 

#Videó#Bulvár#ezen a napon#stohl andrás#drog#felvilágosítás#autóbaleset#karambol

Címlapról ajánljuk