Videó

Dárdai Blanka: Undorodom ettől, úgy érzem, hogy bemocskol

Juhász FlóraJuhász FlóraBorda TamásBorda Tamás

2023. augusztus 19. 16:04

Dárdai Blanka Instagram-bejegyzései idézte fel élete legmeghatározóbb pillanatait és döntéseit. A tinédzserkoráról, az elfogadásról, a plasztikai beavatkozások megítéléséről, az X-Faktorban szerzett élményeiről, és L.L. Juniorral való párkapcsolatáról is mesélt. Sőt, azt is elárulta, hogyan fogadta, amikor minden hazai lap arról írt, hogy összejöttek az énekessel, és hogy mennyire viselik meg lelkileg a bulvárhírek.

Az énekesnő úgy érzi, hogy kamaszkorában eléggé naiv volt, ám az évek alatt sikerült megedződnie. 2019-ben, az X-Faktor kilencedik évadában egészen az Élő showig jutott, amit a mai napig élete egyik legnagyobb lehetőségének tart. Annyira félt a tehetségkutató első pár fordulójában, hogy parókában szeretett volna kiállni a színpadra.

Nem is tudom, hogy mi volt ez a másnak akarom mutatni magam dolog, mert egyébként életemben mindig büszke voltam arra, aki vagyok

– vallja Blanka, aki szerint kifejezetten fontos, hogy a plasztikai beavatkozások helyett az ember inkább megszeresse önmagát.

Ahelyett, hogy dolgoznánk önmagunkon, és elfogadnánk azt, amivel születtünk, ahelyett mindent nagyon gyorsan pénzzel meg akarunk vásárolni.

Blanka egy közös dalt készített L.L. Juniorral, és bár a szerelmük először abszolút munkakapcsolatnak indult, végül valami több lett közöttük. Az énekesnő sosem gondolta volna, hogy a párkapcsolatuk ekkora sajtóvisszhangot kap majd, a bulvárhírektől pedig egyenesen kirázza a hideg.

Rosszul vagyok! Undorodom ettől, úgy érzem, hogy bemocskol. Annyira irritál, hogy izzad közben a tenyerem, amikor erről beszélek.

#Videó#dárdai blanka#instagram#gyerekkor#X-Faktor#ll junior#párkapcsolat#Bulvár#undor#ma

Címlapról ajánljuk