Videó

A Szigeten bulizó nők szerint ez a legtaszítóbb tulajdonság a férfiakban

Hamberger DávidHamberger DávidBorda TamásBorda Tamás

2023. augusztus 15. 15:11

Szüleivel él, fizikai munkát végez, és még ápolatlan is? Vajon melyek azok a férfi tulajdonságok, jellemzők, amelyek azonnal elijesztik a nőket? A Szigeten fesztiválozó nők körében felmértük, hogy számukra mik az intő jelek egy férfi viselkedésében, és mely tulajdonságokat tartják a legtaszítóbbnak. Figyelem, nem reprezentatív, de nemzetközi felmérés következik!

(Természetesen ugyanezt a kérdést a Szigeten fesztiválozó férfiaknak is feltettük a nőkkel kapcsolatban. Itt nézheti meg, mi lett a rögtönzött felmérés eredménye!)

A Sziget fesztiválon szembe jövő nőket arra is megkértük, hogy tízes skálán értékeljék, mennyire zavarják őket a következő tulajdonságok: ha egy férfi a szüleivel él, mindig felezné a számlát, dohányzik, ápolatlan, illetve fizikai munkát végez. Az 1 azt jelentette, hogy egyáltalán nem zavarja őket, a 10 pedig azt, hogy nagyon zavarja őket.

10 válaszadó összesen 100 pontot oszthatott ki az egyes tulajdonságokra, a pontszámok pedig így alakultak:

  • Ápolatlan: 60/100 pont.
  • Szüleivel él: 58/100 pont.
  • Dohányzik: 45/100 pont.
  • Mindig felezné a számlát: 31/100 pont
  • Fizikai munkát végez: 30/100 pont.

A megkérdezett Sziget-fesztiválozók szerint tehát a férfiak legtaszítóbb jellemzője a felsoroltak közül, ha ápolatlanok.

A fenti videóból azonban ennél sokkal több is kiderül arról, hogy interjúalanyaink számára melyek a legfőbb intő jelek egy férfi viselkedésében.

#Videó#sziget#fesztivál#ma#párkapcsolat#voxpop#sziget 2023#férfiak#nők#interjú

Címlapról ajánljuk