Videó

Herceg Erika: Voltak olyan időszakok, amikor nem bántam volna, ha meghalok

Szeifert-László MónikaSzeifert-László MónikaJuhász FlóraJuhász FlóraJenei BrigittaJenei Brigitta

2023. július 8. 12:08

Herceg Erika az Instagramra feltöltött képei közt szemezgetve idézte fel élete legmeghatározóbb pillanatait. Az rtl.hu-nak adott interjújában elárulta, hogy egyáltalán nem tartotta magát szépnek, és hogy hogyan lett egy 85 kilós lányból 50 kilós nő. Herceg Erika azt is elmondta, hogy lesz-e valaha esküvője, és tervez-e gyereket. Kiderült, vállalt-e már plasztikai beavatkozást, és az is, mi volt a legdurvább ajándék, amit egy randin kapott. Az énekesnő azt is elárulta, hogyan érinti családját az orosz-ukrán háború, de szóba kerül az egykori lánycsapatát feszítő konfliktus is. 

Az X-Faktor női mentora, Herceg Erika Ukrajnában és Oroszországban már hosszú évek óta sztár volt, amikor a magyar közönség is megismerte. Erika 85 kilós lányként, egy aprócska, ukrán faluból indult Kijevbe szerencsét próbálni, hogy valóra váltsa álmait. 50 kilóra fogyott, majd igazi szexszimbólummá vált a VIA Gra együttes frontembereként. Bár a lánycsapatban töltött időszak alatt testképzavarral küzdött, az elmúlt években több erotikus fotósorozat is készült róla, amit mai napig büszkén vállal. Ugyanakkor 35 évesen már nem vetkőzne le teljesen:

Egy erotikus fotózás egy olyan közismert embertől, mint amilyen én vagyok, egy tök normális dolog. Erre a fotósorozatra nagyon büszke vagyok. 


Erika azt sem tagadja, hogy számára a külső ugyanolyan fontos, mint a belső, ezért mindent megtesz, hogy formában maradjon. El kellett fogadnia, hogy 35 évesen már sokkal szigorúbban kell bánnia a testével. Szeretne minél tovább fiatalos maradni, hogy elkerülje az arcfelvarrást, rendszeresen jár különféle kezelésekre. És ha már az idő múlásánál járunk, felvetődik a kérdés, hogy a tervei között szerepel-e az esküvő és a gyerek.

Folyamatosan kérdezik tőlem, hogy mikor akarok szülni? Ha a jóisten megadja a babát, megszülöm és örülni fogok neki, de nem tervezem. 

Erika nem szereti mutogatni a magánéletét, a párjáról sem tesz ki képeket, azt azonban elárulta, hogy tőle kapta élete legromantikusabb ajándékát. Többször tervezték az esküvőjüket, de végül nem tartották meg, és Erika szerint már nem is fogják. 

Életének legfurcsább ajándékát viszont egy korábbi randipartnerétől kapta: a férfival egy moszkvai étteremben vacsorázott, amikor egyszer csak bevezettek egy igazi, élő tigrist. Az udvarlója ugyanis neki akarta ajándékozni a vadállatot.

Az énekesnőnek szoros kapcsolata van a szüleivel és az öccsével, róluk megjegyezte, őket nem érintik a bombázások. Volt olyan időszaka az életének, amikor csak beléjük tudott kapaszkodni.

Voltak az életemben olyan időszakok, főleg, amikor még nem volt a párom, hogy nem láttam értelmét az életemnek. És nem is bántam volna, ha meghalok. Nem féltem a veszélytől, egy dolog tartott vissza, a testvérem és a szüleim. 

#Videó#herceg erika#instagram#gyerek#házasság#meztelen#fotózás#erotika#énekesnő#viagra#ma

Címlapról ajánljuk