Videó

Ezen a napon robbant ki a „vodkaháború” MC Hawer és Galambos Lajos között

rtl.hurtl.hu

2023. július 5. 6:23

2022-ben fordult fel a mulatós világ, mégpedig a 2000-es évek egyik nagy mulatós slágere, a „Mikor a vodka fejembe száll” miatt. A dal az elmúlt 20 évben rengeteg falunapon és bálban csendült fel, egy éve viszont épp emiatt a nóta miatt áll a bál. A szerzői ugyanis állítólag egyetlen forintot sem kaptak utána. A dal szövegét elvileg Galambos Lajos, zenéjét pedig Hoffman Sándor jegyzi, a pénz azonban Lajcsi szerint mégsem az ő zsebükbe vándorolt, hanem olyanokéba, akik jogtalanul jelentették le a dalt. Lajcsi szerint ilyen például MC Hawer is.

Az ügy egyébként nem ért véget, sőt azóta is tart a két zenész harca. Legutóbb Galambos Lajos a szám jogaival kapcsolatban azt a tájékoztatást kapta, hogy MC Hawer tradicionális dalként jelentette le ezt a slágert. Ez annyit jelent, hogy ez egy olyan dal vagy népdal, amelynek nem megállapítható a szerzője” – magyarázta a zenész egy interjúban.

Lajcsi jelenleg büntetését tölti, a legutóbb vele készült riportot itt nézhetik meg: 


A két zenész viszonya azóta sem lehet felhőtlen. Legalábbis MC Hawer legutóbb azt mondta a Fókusznak, hogy hiába vonult be Lajcsi már hónapokkal ezelőtt a börtönbe, még onnan is róla pletykálnak. A zenész egy születésnapi buliba ment fellépni Baracskára, ahol az ünnepelten kívül a legtöbb vendég éppen abban a baracskai intézetben volt börtönőr, ahol Galambos Lajos a börtönbüntetését tölti. Hogy mit mondott erről Mc Hawer, kiderül az alábbi videóból.

#Videó#Bulvár#lagzi lajcsi#ezen a napon#mc hawer#jogdíj#mulatós

Címlapról ajánljuk