Videó

Mivel bosszantja fel Puskás Peti Dallos Bogit? Hogyan békül ki Gyuricza Dóri és Rácz Jenő? Leteszteltük, mennyire ismerik egymást a sztárbarátnők

Juhász FlóraJuhász FlóraSzalai RolandSzalai RolandJenei BrigittaJenei BrigittaBorda TamásBorda Tamás

2023. június 20. 16:38

Puskás-Dallos Bogi és Rácz-Gyuricza Dóra évek óta szoros barátságot ápolnak, de vajon mennyi mindent tudnak egymásról? A barátnőket az rtl.hu kamerái előtt tettük próbára, ahol többek között arra is fény derült, hogy mivel szokta kiengesztelni Rácz Jenő Dórit, Bogi pedig azt is elárulta, melyik testrészét szereti a legjobban, és mivel nem tud megbarátkozni.

Dóri és Bogi izgatottan vágtak neki a játéknak: akadtak olyan kérdések, amelyeken mindkettejüknek el kellett gondolkodnia, de nagyon jól vették az akadályokat. Válaszaikból például azt is kiderült, Jenő hogyan hódította meg Dórit.

Jenő leült velem szemben, és azt mondta, hogy gyönyörű vagy, meg akarlak szerezni…

– mesélte Dóri, aki azt is elárulta, hogy a Michelin-csillagos séf az első randijuk után azonnal küldött neki egy sms-t, hogy a következőt is leszervezhessék.

Természetesen Bogi is megosztott egy-két kedves személyes történetet, így az is kiderült, mi történt, amikor megtudta, hogy kisbabát vár:

Amikor csináltam a terhességi tesztet, megbeszéltük Dórival, hogy átjön hozzám

– mondta Bogi. 

A barátnők egy laza szusiestre készültek, a pozitív terhességi teszt megpillantása után viszont minden megváltozott. Így a véletlennek köszönhetően Rácz Jenő szerelme sokkal hamarabb tudta meg az örömhírt, mint például Bogi családja.

Ha kíváncsi vagy, hogyan teljesítette Bogi és Dóri a kvízünket, nézd meg a fenti videót!

#Videó#dallos bogi#gyuricza dóri#barátnő#teszt#Kvíz#Játék#páros interjú#interjú

Címlapról ajánljuk