Videó

Ezen a napon történt: az oligarcháknak üzent a pénzangyal, aki rászorulóknak osztogatta vagyonát

rtl.hurtl.hu

2023. június 10. 8:24

A pénz angyala – így hívta magát egy kolumbiai férfi, akinek annyi pénze van, hogy már nem tudta hova tenni. Pénzjegyek borították a fürdőszobáját, az ágyát, irodája fiókjait. Volt, hogy erkélyéről pénzt szórt az utca népének, máskor angyalszárnyakat viselve ment ki a rászorulókhoz, hogy rajtuk segítsen. A férfi videói az interneten kezdtek el terjedni, a Híradóban ezután készült róla összeállítás hat évvel ezelőtt.

Amikor bemutattuk, Julio Perez fürdőszobáját 5 ezer forintnak megfelelő pesó-banjegyek díszítették, ránézésre több száz. A vécépapír-guriga helyén szintén bakjegyek voltak, amelyekből jutott a tükör mellé is. 

A pénz angyala – így hívatta magát a férfi, aki nem rejtette véka alá, hogy tele van. Pénzzel borított ágya és saját magáról készült festmény is díszelgett a falon. Az irodájának fiókja sem iratokat rejtett, hanem irdatlan mennyiségű pénzt. Minden pesóját otthon tartotta, mert elmondása szerint rühellte a bankokat, amelyek szerinte csak kifosztják az embereket.

2016 óta posztolta magáról a videókat, de ő más, mint a különféle közösségi oldalakon a saját, vagy a szüleik vagyonával kérkedők. 

Ő ugyanis osztogatja is a pénzét.

A textilipari vállalkozásaiból meggazdagodott kolumbiai azzal az akciójával vált igazán ismertté, amikor az erkélyéről kezdett pénzt szórni az utca népének.

Julio ezután pénzzel kitömve vágott neki az utcának, és akiket rászorulónak látott, annak a kezébe bankót nyomott. Akciójának ideológiája is volt.

A pénzangyal azt mondta, ez üzenet az oligarcháknak, akiknek rengeteg pénzük van, és azt hiszik, hogy ha meghalnak, a pénzüket magukkal vihetik a sírba.

A pénz kolumbiai angyala azt remélte, minél többfelé eljut az üzenete, hogy segíteni kell azoknak, akiknek semmijük sincsen.

#Videó#ezen a napon#Híradó#kolumbia#oligarcha#pénz#népszerű

Címlapról ajánljuk