Robot Odett és Norbi mondják a híreket: Gyerektestben élő 23 éves nő, halott férj az étteremben és egy véletlenül befalazott cicaÚj videós sorozatunkban összegyűjtünk néhány színes hírt Kamarás Norbi és Kármán Odett közreműködésével, akiket mesterséges intelligencia segítségével szólaltatunk meg. A szövegeket így valójában nem ők mondják el, a szájmozgás és a testbeszéd az AI technológia műve, aminek segítségével Robot Norbi és Robot Odett bármilyen hírről be tud számolni, anélkül, hogy az igaziaknak a stúdióban kelljen fáradozniuk.
Videó

Robot Odett és Norbi mondják a híreket: Gyerektestben élő 23 éves nő, halott férj az étteremben és egy véletlenül befalazott cica

rtl.hurtl.hu

2023. február 1. 11:14

Új videós sorozatunkban összegyűjtünk néhány színes hírt Kamarás Norbi és Kármán Odett közreműködésével, akiket mesterséges intelligencia segítségével szólaltatunk meg. A szövegeket így valójában nem ők mondják el, a szájmozgás és a testbeszéd az AI technológia műve, aminek segítségével Robot Norbi és Robot Odett bármilyen hírről be tud számolni, anélkül, hogy az igaziaknak a stúdióban kelljen fáradozniuk.

#Videó#robot norbi#robot odett#kamarás norbi#kármán odett#mesterséges intelligencia#Bulvár

Címlapról ajánljuk