ValóVilág

VV Ádi intim titkot árult el, VV Geri és VV Giada barátsága pedig felbomlott

rtl.hurtl.hu

2024. július 23. 21:17

A ValóVilág12 nyolcvanadik napján Giada és Ádi pajkos vizekre eveztek, később azonban gyorsan lehervadt a mosoly a lány arcáról.

Giada és Ádi az udvaron beszélgettek, ahol a lány intim kérdéseket is feltett a villatársának. Ádi egy pillanatig sem pironkodott, kendőzetlenül tett vallomást a nemi szervéről.

Ha kíváncsi vagy, milyen titkot árult el a férfiasságáról, kattints a képre!

sdvcw

Nem találja a közös hangot Giada és Geri, akiknek kapcsolata pedig kiválóan indult. A villalakók remekül szórakoztak együtt, sok mélyebb beszélgetés és poén is elcsattant közöttük. Ez azonban a múlt, hiszen a két villalakó szinte semmiben sem ért már egyet. Ezúttal mindenkinek lehetősége nyílt, hogy tisztázza konfliktusát a másikkal, de Giada és Geri még a problémákig se jutottak el, csupán egymás szavába vágva hánytorgatták fel a sérelmeiket.

Ha kíváncsi vagy a vitatkozásukra, kattints a képre!

sdvcw

Később egy speciális kiválasztáson kellett döntést hozniuk a villalakóknak, figyelembe véve azt, hogy a kiválasztott sorsát a nézők kezébe adják. Ha a nézők úgy döntenek, hogy a kiválasztott párbaj nélkül távozzon a játékból, 5 millió forinttal nő a nyereményalap, ellenkező esetben azonban párbajon kell megmérettetnie magát a villalakónak. Hosszas tanácskozás után a legtöbb jelet végül Reni kapta, aminek Geri egy cseppet sem örült.

Kattints a képre, és nézd meg a videót!

sdvcw

Durván felborzolta a kedélyeket a speciális kiválasztás, amelyen Reni kapta a legtöbb kiválasztójelet. Sorsáról azonban a nézők döntenek majd: párbaj nélkül kiejthetik, ezzel 5 millió forinttal növelve a nyereményalapot vagy nyereménynövelés nélkül párbajra küldhetik. Gerit igencsak meglepte, hogy Giada is Renire tette a jelet, amit szóvá is tett egykori barátjának.

Szembeköpted saját magadat

– mondta a lánynak.

Kattints a képre, és nézd meg a vitatkozást!

sdvcw

A nap végén Giada a villa udvarán beszélgetett magában, majd rögtön el is pityeredett.

Ha kíváncsi vagy, miért tört el nála a mécses, kattints a képre!

sdvcw

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#összefoglaló#vv ádi#intim#titok#vv giada#vv geri#barátság#vita#veszekedés

Címlapról ajánljuk