ValóVilág

Reni és Geri babája körül forgott a nap a Villában

rtl.hurtl.hu

2024. július 22. 21:35

Reggel Geri még önfeledten ropta az ír táncot, ám lefagyott a mosoly az arcáról, amikor kiderült, hogy kedvese szíve alatt új élet növekszik. A VV baba híre felkavarta a port a TOP5-ben és folyamatos beszédtémát biztosított a nap során. Az összefoglaló után pedig speciális kiválasztást tartottak.

Geri ámulatba ejtő táncmozdulataival indult a reggel. Ír tánclépéseket mutatott be a villafiú, aki bevallása szerint gyakorlati vizsgával is rendelkezik ír táncból.

Kattints a képre, ha megnéznéd, hogyan ropták a játékosok!

asd

A reggel gondterhesen folytatódott Geri számára, akinek legnagyobb döbbenetére barátnője közölte vele, hogy várandós. Egy érzelmi hullámvasút vette kezdetét, amelyen a szerelmesek még nem igazán találták meg a helyüket.

Kattints a képre, ha megnéznéd Geri reakcióját a nagy hírre!

asd

Nem volt más hátra, mint játékostársaikkal is megosztani a nagy hírt. A villalakókat is sokkolta Reni terhessége. Egyesek támogatásukról biztosították a párt, mások szkeptikusan álltak a leendő szülőkhöz.

Ez egy VV baba!

– kiáltott fel Giada.

Rohadtul nem álltok készen

– minősítette a helyzetet Kikidi.

Ha te is megnéznéd, mit szóltak a villalakók ahhoz, hogy Reni várandós, kattints a képre!

asd

Napközben időkapszulákat bontottak fel a villalakók. Többeknek elakadt a szava, mások pedig jót derültek azokon a sorokon, amit önmaguknak címeztek még a játék első felében. Geri könnyekben tört ki, amikor Renivel kapcsolatos sorait újraolvasta, hiszen érzései azóta csak még inkább elmélyültek.

Ha megnéznéd a megható pillanatot, kattints a képre!

asd

Kikidi nem is számított rá, hogy megemlékeznek névnapjáról, mégis emlékezetes nap marad számára a villában töltött Dániel névnap. Bár nem tölthette szeretteivel a névnapját, egy kis aprósággal kedveskedtek neki, méghozzá egy olyan karkötővel, amelyen keresztfia portréja látható. Kikidi örömmel mutatta meg villatársainak az ajándékot, amellyel később félrevonult a hálóba, utat engedve könnyeinek.

Ha te is átélnéd a megható pillanatot, kattints a képre!

asd

Ádi visszatérése után nem volt olyan jó hangulat, mint korábban. Az éneklés hamar elhalt, helyette a kanapén punnyadva boncolgatták Ádi szexuális rekordjait.

Ha érdekel, hogy egy nap alatt hányszor feküdt le egy lánnyal a rekorder párbajhős, kattints a képre!

asd

A buli alatt Geri és Reni kapcsolata újabb szintre lépett. Bár a villafiú reggel még félt tőle, hogy nem elég komoly lenni egy gyerekhez, estére már megváltozott a véleménye. Érzelmeit dalba foglalta.

Kattints a képre, ha meghallgatnád Geri szerenádját!

asd

Az Összefoglaló után Megyeri Csilla szembesítette a villalakókat a következő kiválasztás tétjével. Akit párbajra küldenek a villalakók, akár összecsapás nélkül is kieshet a nézők szavazata alapján. Ebben az estben 5 millió forinttal bővülne az összegalapjuk. A nézőknek a szerdai összefoglaló kezdetéig van lehetőségük szavazni.

Ha érdekel, hogy ki kapta a legtöbb jelet a speciális kiválasztáson, kattints a képre!

VV Reni és VV Geri babája körül forgott az adás

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

 

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#vv reni#vv geri#terhes#időkapszula#vv kikidi#névnap#család#ajándék#vv ádi#párbaj#győzelem#ünneplés#összefoglaló#megyeri csilla

Címlapról ajánljuk