ValóVilág

VV Kikidi már kifelé kacsingat a villából, VV Geri pedig súlyos problémába botlott

rtl.hurtl.hu

2024. július 20. 21:39

A Párbaj előtt egy nappal a villalakók próbára tehették egymás iránti bizalmukat, illetve művészi módon fejezhették ki, milyen élmény volt eddig a ValóVilág12 luxusbörtönében élni.

A reggeli átmozgatás után szombaton újabb kihívás várta a villalakókat az udvaron. A dobozban található energiaitalok sorrendjét kellett eltalálniuk, azonban mindezt úgy, hogy szemfedőt kellett húzniuk, így csak villatársaik segítségére hagyatkozhattak. Habár vesztettek, Dorka úgy érezte, mindent megtett, hogy Renivel megnyerjék a játékot.

Ha megnéznéd, hogyan teljesítettek a villalakók, kattints a képre, és nézd meg a videót:

77. rész összefoglaló

A következő feladatban a villalakók művészi tehetségüket bizonyíthatták, ugyanis rajzokkal kellett kifejezniük, hogyan élték meg a villalétet, és most hogyan érzik magukat. Kikidi és Giada igazán művészi alkotásokat produkált, de Geri rajza is meglepően kifejezőre sikeredett.

Kattints a képre, és nézd meg, milyen alkotások készültek!

77. rész összefoglaló

Nem telhet el úgy nap, hogy ne reflektáljanak valahogy a villalakók a kapcsolataikra. Ezúttal hajókötélre kötött csomókkal fejezhették ki, melyik villatársuk hányszor sértette meg őket. Geri két kötelet is kapott, ám az jobban zavarta, hogy a saját kötelére nem tudott csomót kötni.

Kattints a képre, és nézd meg, hogy küzdött meg a váratlan kihívással a villalakó!

77. rész összefoglaló

A feszültség oldása érdekében standup-estet tartottak a villalakók, aminek fő témája a két párbajozó, Ádi és Dorka volt. A villalakók minden tudásukat bevetették, hogy jól parodizálják a szőke lányt, és a nevetésüktől visszhangzott a ValóVilág12 villája. Az előadáshoz azonban az érzékeny Dorkának is volt pár szava.

Kattints a képre, és nézd meg, hogyan reagált Dorka a villatársai előadására:

77. rész összefoglaló

A következő adásban mindegyik villalakó elkészítheti a villamagazin egy-egy verzióját, illetve kiderül, Dorka vagy Ádi térhet-e vissza a villába, hogy tovább küzdjön a főnyereményért.

Kattints a képre, és nézd meg a ValóVilág12 következő részének előzetesét!

77. rész összefoglaló

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#összefoglaló#vv geri#vv kikidi#vv dorka

Címlapról ajánljuk