ValóVilág

Az RTL közleménye VV Dzsigeri kizárásáról

rtl.hurtl.hu

2024. július 19. 14:52

A ValóVilág12 játékosának viselkedése miatt VV Dzsigeri kizárással távozott a realityből.

Tegnap rendkívüli bejelentés keretében VV Dzsigerinek távoznia kellett a ValóVilág Villájából VV Giadával szemben tanúsított magatartása miatt.  

Az incidenst követően a ValóVilág szerkesztői a játékos kizárása mellett döntöttek, akinek a bejelentést követően azonnal el kellett hagynia a Villát. Ez egyértelmű és világos állásfoglalás arról, hogy az RTL és a ValóVilág készítői semmilyen formában nem tolerálják a VV Dzsigeri által tanúsított magatartást.  

A játékos tettét elismerte, elnézést kért az érintettől és a villalakóktól, cselekedete súlyát és annak következményét nem kérdőjelezte meg.

Az incidens másik résztvevőjének, VV Giadának, az RTL minden segítséget megad, folyamatos a kommunikáció a még játékban lévő szereplővel, a műsor készítői akár jogi, akár más természetű kérésében támogatják. VV Giadával a műsort követően is – vagy amennyiben előbb távozna, a kiesését követően – folyamatosan konzultálnak a műsor készítői, és amennyiben a műsort követően VV Giada szakértői segítséggel szeretne élni, ehhez is minden támogatást meg fog adni neki az RTL.

A játékosok előzetes pszichológia szűrése és a villalétre történő felkészítése is azt a célt szolgálja, hogy az ilyen és ehhez hasonló esetek kialakulásának lehetősége minimális legyen. A 0-24 órás adásfolyam alatt mindvégig biztosított a szerkesztői figyelem, pszichológus jelenléte és konzultációs lehetőség a villalakók számára.  Az incidens kapcsán további, a játékmenetet érintő lépést nem terveznek a műsor készítői.

Az esettel összefüggésben magánszemély tett feljelentést, amely alapján a BRFK nyomozást rendelt el. A nyomozás során az RTL Magyarország mindenben együttműködik a hatóságokkal. Az üggyel kapcsolatban további tájékoztatást a BRFK tud adni.  

#ValóVilág#Vállalati hírek#vv dzsigeri#vv giada#kizárás#állásfoglalás

Címlapról ajánljuk