ValóVilág

VV Reni kiakadt hálátlan párjára, VV Ádi és VV Dorka pedig mindent megtett, hogy növeljék a nyereményalapot

rtl.hurtl.hu

2024. július 19. 21:37

VV Reni kedves gesztusát párja nem tudta értékelni, így parázs vita alakult ki kettejük között, amin még a villában megjelenő plüsskutyák sem tudtak igazán segíteni.

Az esti buliban Reni kedveskedni próbált párjának egy friss hot doggal, ám mire Gerihez eljutott az étel, már egészen más állaga volt, amit a srác nem is hagyott szó nélkül. Ezzel viszont csak azt érte el, hogy a lány kiakadt rá.

Kattints a képre, és nézd meg a villa szerelmespárjának vitáját:

76. rész összefoglaló

Másnap Ádi és Dorka lehetőséget kapott Megyeri Csillától, hogy növeljék az erősen megcsappant nyereményalapot. Mindössze annyi volt a feladatuk, hogy ugyanazokkal a tárgyakkal töltsék meg saját bőröndjüket, mint amik a műsorvezető bőröndjében rejtőztek. 

Ha kíváncsi vagy, sikerrel járt-e a két párbajra készülő villalakó, kattints a képre, és nézd meg a videót!

76. rész összefoglaló

Napközben elveszett plüsskutyusok érkeztek a villába. Dorka és Ádi, illetve támogatói csoportjaik pedig azt kapták feladatul, hogy mielőbb begyűjtsék a kutyusokat a hozzájuk kötött madzag segítségével.

Ha érdekel, mi lett a sorsa a kutyusoknak, kattints a képre, és nézd meg a videót!

76. rész összefoglaló

A villalakók ezután lehetőséget kaptak, hogy megosszák társaikkal legrejtettebb érzelmeiket. Egy speciális dobókocka segítségével, aminek oldalain különböző érzelmek voltak, a villalakók elárulhatták, villalétük során ki és mivel váltotta ki belőlük az adott érzelmet.

Kattints a képre, és nézd meg a villalakók vallomásait!

76. rész összefoglaló

Estére a két párbajozó kapott lehetőséget, hogy irányított vitában megbeszéljék nézeteltéréseiket. Dorka nyitottan fordult Ádi kritikája felé, és a srác nem is fogta vissza magát.

Kattints a képre, és hallgasd meg a két villalakó szócsatáját!

76. rész összefoglaló

A következő részben rajzokkal mesélik el a villalakók, hogyan élték meg a villalétet, illetve újabb lehetőséget kapnak arra, hogy családjukról készült képet kapjanak, ami parázs vitákhoz vezet.

Kattints a képre, és nézd meg a ValóVilág12 következő részének előzetesét!

76. rész összefoglaló

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#összefoglaló

Címlapról ajánljuk