ValóVilág

VV Dorka sírva fakadt, majd eldöntötte, hogy haza akar menni, végül őt szavazták meg, hogy párbajozzon

rtl.hurtl.hu

2024. július 15. 22:00

A szerelem és a párbaj központi témák voltak a ValóVilágban: először egy late night showban faggatta Ádi vendégeit afférjaikról. Később a megmérettetés előtt több feladatban is részt kellett venniük a párbajhősöknek: pingponglabdákat halászni vakon a szájukkal, valamint bepanírozni az arcukat kukoricamorzsával és tollal. A párbajt végül Ádi nyerte, innen indult el Dorka lejtmenete az érzelmi töréstől, a hazavágyódáson át odáig, hogy meg is szavazzák a következő párbaj egyik résztvevőjének.

A villa late night show-jának egyik házigazdája Ádi volt, aki a szerelmi ügyek mélyére ásott Dudu és Dzsigeri segítségével. Míg párbajellenfele kapcsolatát ízekre szedte a rátermett műsorvezető, addig Dzsigerit különös udvarlási szokásairól faggatta, és arról, hogyan hiúsították meg barátai a legutóbbi próbálkozását.

Ha szeretnéd kideríteni, hogyan akart közelebb kerülni a villa gavallérja Éden Zsófihoz, kattints a képre!

asd

Reggel mindenki a párbaj kimenetelét latolgatta. Giada és Reni arról beszélgettek, Dudunak vagy Ádinak van-e több esélye visszatérni a Villába. 

Ha meghallgatnád, hogyan értékelték a párbajozókat, kattints a képre!

asd

Az igazi megmérettetés előtt egy panírpárbajban ugrott egymásnak a két párbajozó. A küzdelem során egy-egy kérdésre kellett válaszolniuk, ami támogatóik életéhez kapcsolódott. A hibák először tojást, majd kukoricadarát, végül tollat értek.

Ha megnéznéd, hogyan festenek a párbajhősök három réteg panírral az arcukon, kattints a képre!

asd

A szellemi sík után fizikaivá vált a párharc: Ádi és Dudu a medencében csaptak össze. Ezúttal bekötött szemmel kellett minél több, vízben úszkáló pingpong labdát összeszednie a megmérettetésre készülő feleknek. Támogatói csapatuk azonban mindvégig lelkesen instruálta őket.

Kattints a videóra és derítsd ki, hogyan kinek a nyelve pereg gyorsabban a labdákon!

asd

A párbajt Ádi nyerte, hatalmas fölénnyel. Visszatérését egyesek üdvrivalgással, mások könnyekkel fogadták a Villában. Az eredményt látva Dorka könnyekben tört ki, míg Ádi támogatói csapata – különösen Geri – ki se akart szakadni a győztes öleléséből. Hajnalig tartott a mulatozás a párbajhőshöz méltó bulin.

Kattints a képre, ha megnéznéd a villalakók reakcióját!

asd

Míg a többiek megünnepelték barátjuk győzelmét, Dorka félrevonult. Nem tudta elviselni párja hiányát és előtörtek belőle a könnyek. Nyugtalanul járkált a hálószobában, miközben magában motyogott.

Ha te is osztoznál Dorka bánatában, kattints a képre!

asd

Dorka eldöntötte: haza akar menni, így neki kell összegyűjtenie a legtöbb jelet a következő szavazáson. Még Ádi beszéde sem tántoríthatta el céljától, hogy újra találkozzon szerelmével.

Ha kiderítenéd, miért döntött így a kieső párbajozó párja, kattints a képre!

asd

Az Összefoglaló után a Villalakók megbeszélték, kit látnának szívesebben a Villán kívül, mint a játékban. Végül egyöntetű döntéssel Dorkát választották.

Hogyan fogadta Dorka a jelölést? Kattints a képre és megtudhatod!

asd

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#vv dorka#sír#párbaj#vv ádi#vv dudu#vv dzsigeri#szerelem#Játék#labda#feladat#kihívás#vv giada#vv reni#értékelés

Címlapról ajánljuk