ValóVilág

ValóVilág: minden lepel lehullott, régi sérelmek jöttek elő

rtl.hurtl.hu

2024. június 28. 21:35

VV Giada a számára legfontosabb személynek üzent, privát beszélgetések szivárogtak ki dalok formájában, és régi sérelmeik súlyától is megszabadultak a villalakók, miközben arra készültek, hogy VV Ruben és VV Dzsigeri Párbaján előadják dalaikat.

Miután Ruben kihívta Dzsigerit, hatalmas bulit csaptak a villalakók- A csapat hatalmas ölelésben zárta a bulit, amiben legvégül Geri és a két párbajozó maradt, és a platinaszőke srác eláztatta könnyeivel a két lakótársa ruháit.

Ha kíváncsi vagy a szívszorító pillanatra, kattints a képre, és nézd meg a videót!

55. rész összefoglaló

A sírás itt nem ért véget, Giada először a medence szélén pityergett, ahol több villalakó is próbálta vigasztalni, de végül a mosiba elvonulva Giada a kisfiának üzenve öntötte ki a szívét.

Kattints a képre, és nézd meg mit üzent Giada kisfiának!

55. rész összefoglaló

Másnap reggel visszatért Nemazalány, Young G és Burai Krisztián, hogy visszarázzák a villalakókat a zeneírásba. Volt olyan villalakó, aki már alig várta, hogy megmutassa a rímeket, amiket előző nap írt.

Kattints a képre, és nézd meg, hogy fogadták a mentorok a villalakók ötleteit!

55. rész összefoglaló

A kanapén ülve a villalakók szinte sokkot kaptak, amikor jöttek, hogy privát beszélgetéseik csendültek fel slágerekbe foglalva. Több villalakó is kényelmetlenül érezte magát, és végül nem tudták elkerülni, hogy felvállalják a korábban kifejtett véleményeiket.

Kattints a képre, és nézd meg, hogyan bukott le Dorka és Reni a többi villalakó előtt!

55. rész összefoglaló

A felgyülemlett sérelmeket most súlyok formájában oszthatták szét a villalakók. Volt, akinek egészen régre, egészen a beköltözésig kellett visszagondolnia, hogy mindhárom súlyt szétoszthassa, de több volt az olyan villalakó, akinek bőven volt friss sérelme, ami alapján dönthetett, hogy kinek ad 1-1 extra kilót.

Kattints a képre, és nézd meg, mit sérelmeztek a leginkább a villalakók!

55. rész összefoglaló

Dzsigeri és Ruben pedig megkapták első feladatukat: papírpoharakból kellett tornyot építeniük egy-egy segítővel, azonban a kezeiket nem használhatták a feladathoz.

Ha kíváncsi vagy, melyik csapat járt sikerrel, kattints a képre, és nézd meg a vágatlan videót!

Régi sérelmek súlyával felvértezve írják a vasárnapi Párbaj dalait a villalakók

A következő adásban elkezdődnek a felvételek a zenei mentorok segítségével, illetve kiderül, képes-e Giada és Dorka legyűrni legnagyobb félelmeiket karaokézás közben.

Kattints a képre és nézd meg a ValóVilág12 következő részének előzetesét:

55. rész összefoglaló

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#összefoglaló#sírás#buli#zenei hét#dalszerzés#titkok#üzenet#zene

Címlapról ajánljuk