ValóVilág

VV Ruben mindenkit meghallgatott, végül saját szívére bízta a döntést

rtl.hurtl.hu

2024. június 26. 21:38

Fordulatokkal teli napot tudnak maguk mögött a villalakók. Többféle feladatban is lehetőséget kaptak, hogy elárulják őszinte véleményüket villatársaikról, majd elszabadult a káosz, amikor a nézők vették át az irányítást. De az igazi fordulópontot az jelentette, amikor VV Ruben elárulta, kit visz magával párbajozni.

Az Európa-bajnokság szellemében piros és sárga lapokkal mondhatták el őszinte véleményüket a villalakók egymás játékáról. Sárga lapot azok a villalakók kaptak, akiknél rezeg a léc, pirosat pedig azok, akik valahol elrontották a játékukat. A piros lapok vészesen gyűltek Dorka kezében, amit nem tűrt sokáig csendben a lány. 

Kattints a képre, és nézd meg, mivel indokolták döntéseiket a villalakók:

53. rész összefoglaló

A feladat után Dzsigeri félrehívta Dorkát és Rubent a nyugiba, hogy elbeszélgessenek az egymásnak adott visszajelzésekről. Több félreértés is tisztázódott, és Dzsigeri hamar villatársai lelkét kezdte ápolni. Ruben válaszai egészen meglepték, Dorkánál pedig eltört a mécses.

Kattints a képre, és nézd meg, mivel próbált lelket önteni a két villalakóba Dzsigeri:

53. rész összefoglaló

A nap nagy része azzal telt, hogy mindenki Rubent kereste, hogy megossza a sráccal a véleményét, de Ruben is megkereste azokat, akikkel a Kihívás előtt mindenképp beszélni akart. Így talált rá Renire a konyhában, és csodabogár stílusában elárulta meglepő véleményét legnagyobb támogatójáról.

Kattints a képre, és nézd meg, mivel sokkolta Ruben a másik villalakót:

53. rész összefoglaló

Azonban hamar visszatért a jókedv a villába, amikor ismét a nézők vették át az irányítást. A fiúk legvadabb táncmozdulataikat villanthatták meg, Geri izomerejét bizonyíthatta, Dorka és Ádi igazán közel kerültek egymáshoz, Giada pedig különleges bánásmódban részesült Dzsigerinek köszönhetően.

Kattints a képre, és nézd meg, micsoda káosz uralkodott el a villában: 

53. rész összefoglaló

Napközben a villalakók újabb feladatban oszthatták meg véleményüket. Ezúttal két-két pozitív és negatív tulajdonságot kellett kiválasztaniuk minden villalakóhoz, ami köré véleményüket formálták.

Kattints a képre, és nézd meg vágatlanul, mit gondolnak egymásról a villalakók:

53. rész összefoglaló

A villalakók vegyes érzésekkel ültek a kanapéra, hogy elolvassák a nézői kommenteket. Giada majdnem elsírta magát, mikor egy néző figyelmeztette Ádit, hogy vigyázzon kettejük barátságára. Egy néző pedig flörtölni kezdett Kikidivel, a villalakó legnagyobb örömére.

Kattints a képre, és nézd meg, milyen üzeneteket hagytak a nézők a villalakóknak:

53. rész összefoglaló

Elérkezett a pillanat, és a villalakók ismét összegyűltek a nappaliban, hogy meghallgassák Rubent, és kiderüljön, kit visz magával Párbajra az RTL+ nézőből lett villalakó. Döntése végül Dzsigerire esett.

Kattints a képre, és nézd meg, mi alapján döntött Ruben:

53. rész összefoglaló

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#összefoglaló#vv ruben#kihívás

Címlapról ajánljuk