ValóVilág

Új beköltözők, öltánc és titkok leleplezése a ValóVilág12 villájában

rtl.hurtl.hu

2024. június 25. 21:58

Új beköltözők érkeznek a ValóVilág12 villájába, akikről még a villalakók sem tudnak. Eközben Dzsigeri öltáncot lejtett Kikidinek, Dudu pedig kifejtette, mi történik közte és Dorka között éjjelente a paplan alatt. 

Nem indult békésen a reggel a VV-villában, amikor Reni, az újdonsült villamester Gerit és Rubent választotta reggelizőpartnerének. Bár beszélgetésük zökkenőmentesen kezdődött, Gerinek elege lett abból, hogy villabarátnője folyton közbeszólt.

Kattints a képre, és nézd meg a szerelmespár vitáját:

Új hír

Ruben Olaszországba „repíthette el” azt a három, a kihívás szempontjából kiemelten esélyes villatársát, akikre mint lehetséges párbajellenfelére gondol. Így Giada, Dudu és Dzsigeri lettek azok, akik egy olasz ebéd keretében tisztázhatták Rubennel való viszonyukat. A békés ebéd azonban hamar vad vitába fordult át, miután a lány kiviharzott a villából, és az udvaron folytatta emelt hangon a magyarázkodást.

Kattints a képre, és nézd meg, hogyan reagált Giada Dudu vádjaira:

Új hír

A célravezetőnek nem nevezhető kulináris élmény után a villalakók rangsorolták egymást, ami jelentős feszültséget szült. Dudu az udvaron fakadt ki Gerinek és Reninek, miután az egyik feladatban lepontozták. A srác szerette volna megérteni, miért adtak villatársai ilyen kevés pontot, de a többiek Duduba fojtották a szót.

Kattints a képre, és nézd meg Dudu kifakadását:

Új hír

Miután az udvaron nem talált nyitott fülekre, Dudu Dzsigerivel elvonult a Nyugi szobába, ahol Dzsigeri unszolására megeredt a fiú nyelve, és elárulta villatársának, hogy mi történt Dorka és közte a takaró alatt.

Kattints a képre, és nézd meg, hogyan mesélt Dudu Dorkáról: 

Összefoglaló

A rangsorolásos feladat nem csak Duduban hagyott mély nyomokat. Giada próbálta kiszedni Rubenből, hogy hogyan rangsorolta villatársait, azonban a fiú nem igazán akart válaszolni a felé intézett kérdésekre. Ekkor Ádi újra megmentőként lépett színre.

Kattints a képre, ha kíváncsi vagy, hogyan kelt Ádi Ruben védelmére!

Összefoglaló

A villalakóknak újra a nézők osztottak ki különböző feladatokat, Dzsigerinek például chippendale táncot kellett előadnia egy általa választott villalakónak.

Kattints a képre, és nézd meg, mennyire élvezte Kikidi az öltáncot:

Összefoglaló

Három új beköltöző érkezik a ValóVilág12 villájába, akik már nagyon várják, hogy találkozzanak a villalakókkal.

Kattints a képre, és nézd meg, kik költöznek be a villába:

Összefoglaló

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

 

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#vv reni#vv geri#veszekedés#vv ruben#vv giada#vv dudu#konfliktus

Címlapról ajánljuk