ValóVilág

Forró fotózás VV Renivel, este pedig a várva várt eredmény: megvan a VV12 újabb kiesője!

rtl.hurtl.hu

2024. június 16. 21:49

Forró naptárfotózással indult a reggel a ValóVilág12 Villájában. Valen és Dorka napja nem alakult fényesen, sőt annyira fagyos lett, hogy végül egymáshoz sem szóltak. Később a párbajhősök, Ádi és Valen a Szóbox keretében üthették ki egymást, de nem kesztyűvel, hanem szigorúan csak szavakkal. A felezőbulinál nem várt szerelmi vallomások fűszerezték az estét, az összefoglaló után pedig kiderült a párbaj eredménye.

A reggeli után forró hangulat várta a villalakókat: egy naptárat kell összeállítaniuk, ahol ők a modellek. Valen szerint Renibe fektették a legtöbb időt, hogy megmutathassák, miből rakta össze őt az Úr.

Kattints a képre és nézd meg Reni pózait Valen kamerája előtt!

Új hír

A nap folyamán a volt szeretők, Valen és Dorka viszonya elmérgesedett – annyira, hogy már egymáshoz sem szóltak. Még akkor sem, amikor egy asztalnál ettek, és csak ketten voltak a szobában. A többi villalakó az ablakon keresztül követte az eseményeket.

Ha érdekel, milyen elmés megjegyzésekkel illették a játékosok a szituációt, kattints a képre! 

Új hír

A műsor szerkesztői egy közkedvelt RTL-es műsor, a Sztárbox parafrázisával érkeztek a párbajhősökhöz, de a ringben a pofonok helyett most csak a súlyos szavak csattantak.

Ha kiderítenéd, Ádi vagy Valen nyelve volt-e élesebb a párharc során, kattints a képre!

Új hír

Este felezőbulit tartottak a villalakók, ahol több legendás páros is egymásnak esett. Dorka és Dudu kapcsolata új szintre lépett, Giada pedig VV Ádival tárgyalta ki azt, ami kettőjük között alakult.

Ha kíváncsi vagy, hogyan alakult a szerelmesek sorsa, kattints a képre!

Új hír

Az Összefoglaló után pedig sor került a ValóVilág12 harmadik, egyben legférfiasabb párbajára. A kortesbeszédek után Puskás-Dallos Peti bejelentette, hogy VV Ádi elsöprő győzelmet aratott.

Ha megnéznéd az eredményhirdetést, kattints a képre!

Forró fotózás VV Renivel, Szóbox a párbajhősökkel és a várva várt eredmény

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#naptárfotózás#vv reni#vv valen#vv ádi#Sztárbox#vv dorka#vita#buli#szerelem#párbaj#eredmény

Címlapról ajánljuk