ValóVilág

Reggel még faggatták, este kiderült, hogy ki lesz VV Ádi ellenfele

rtl.hurtl.hu

2024. június 12. 21:45

Reggel Ádit faggatta a többi villalakó, hogy kit fog választani párbajellenfeléül. A box of lies nevű játékban meg kellett téveszteniük egymást, majd megtárgyalták, ki mire költené azt a 3 millió forintot, amit a pénzrabló ellophat a közös kasszájukból. Amikor meg kellett nevezni a tolvajt, Renire esett a választásuk. Az összefoglaló végén pedig kiderült, ki lesz a másik párbajhős.

A reggel nem indult jól mindenkinek, Ádinak pedig kiváltképpen nem. A szabályok ellenére kérdésekkel bombázták társai párbajellenfele személyéről. Először Geri faggatta reggeli készítése közben, később az étkezőasztalnál folytatták a villalakók.

Szerinted kikotyogott valamit a villa taktikusa, vagy tanult Csaszi hibájából? Kattints a képre és megtudhatod!

asd

Most végre kiderült, hogy melyik villalakó tud könnyedén, bárkit megtévesztően füllenteni, és ki az, aki inkább igazat mond. A box of lies játékban minden villalakónak lehetősége nyílt arra, hogy megtévessze villatársait. Eldönthették, hogy igazat mondnak-e az előttük lévő doboz tartalmáról, a többiek pedig megtippelhették, hogy valóban az rejtőzik-e fedél alatt, amit a játékos állít.

Ha kíváncsi vagy, hogy te átlátnál-e a villalakókon, kattints a képre, és nézd meg a videót!

asd

Később a villalakók arról beszélgettek, ki mire költené azt a 3 millió forintot, amit a pénzrabló tehet zsebre. Giada tetszését nem nyerték el a válaszok, egyenesen hányingere lett az ötletektől.

Ha érdekel, mire költenék a pénzt a játékosok, kattints a képre!

asd

Hosszas nyomozás után újra döntést kellett hoznia a villalakóknak, hogy szerintük ki rövidítette meg 3 millió forinttal a nyereményalapot. A legtöbb szavazatot ezúttal is Reni kapta, aki hiába bizonygatta, hogy nem ő a pénzrabló, viselkedése nem győzte meg a többieket.

Kattints a képre, és nézd meg, mivel érveltek a villalakók!

asd

Valen és Kikidi felcsaptak a nyomozónak és egy füstös szobában próbáltak rálelni a pénzrablóra, aki a villalakók vagyonát dézsmálja. Nem is sejtették, hogy a tettes közelebb van, mint gondolnák.

Ha szeretnéd megnézni, hogyan szőtték a tervek bonyolult hálóját, kattints a linkre!

asd

A ValóVilág12 összefoglalója végén Megyeri Csilla felhívta a villalakókat, hogy Ádi megnevezhesse párbajellenfelét. A villa taktikusa hosszan ecsetelte, kit hív ki a hétvégi párbajra. Meglepő fordulatot vett a kendő átadása.

Ha érdekel, ki kapta végül Ádi kendőjének a párját, kattints a képre!

asd

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

 

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#vv ádi#párbaj#ellenfél#vv giada#hazugság#rosszullét#vv reni#szavazás#gyanúsítás#vv kikidi#vv valen#nyomozás

Címlapról ajánljuk