ValóVilág

Egy újabb villalakó is fel akarja adni a játékot?

rtl.hurtl.hu

2024. június 11. 21:45

Újabb szélsőséges érzelmekkel teli napot tudhatnak maguk mögött a villalakók. VV Dudu és VV Dorka egyre közelebb kerültek egymáshoz, VV Valen és VV Ádi lehetőséget kaptak megdézsmálni a nyereményalapot, VV Gida pedig könnyekben tört ki az udvaron. 

Ádinak és Valennek lehetősége nyílt „elrabolnia” egy kisebb összeget a nyereményalapból. Egyikőjüknek 1 milliót, a másiknak 2 milliót ajánlottak fel. Csak a fiúkon múlott, hogy elfogadják-e az ajánlatot, ezzel csökkentve a közös nyereményalapot.

Kattints a képre, és nézd meg, hogy reagált a két villalakó az egyedi ajánlatra!

Összefoglaló 06.11.

Ezután gyanakvással telve ülték körül az étkezőasztalt a villalakók, ugyanis valaki kifosztotta a villa széfjét, eltulajdonított két millió forintot a közös nyereményalapból.  

Kattints a képre, és nézd meg a szavazás eredményét!

Összefoglaló 06.11.

A szerelmi szálak is tovább bonyolódnak a villában. Dudu gyengéd érzéseiről vallott Dorkának. A szerelmi vallomás egy heves csókcsatával végződött a takaró alatt.

Ha kíváncsi vagy, mit szólt Dorka Dudu közeledéséhez, kattints a képre, és nézd meg a videót!

Összefoglaló 06.11.

A villa másik szerelmespárja, Reni és Geri között konfliktus alakult ki, miután a fiú eldicsekedett a jakuzziban, hogy korábban intim közelségbe került Ginával.

Kattints a képre, és nézd meg, sikerült-e kibékülniük a szerelmeseknek!

Összefoglaló 06.11.

Giada az előző napi buli után nyersen megmondta a véleményét Dorkának a Duduval való kapcsolatáról. A két lány konfliktusa másnap tovább fokozódott, aminek az lett a vége, hogy Gida sírva akarta feladni a játékot.

Kattints a képre, és nézd meg, miért sírta el magát Gida!

Összefoglaló 06.11.

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#vv dudu#vv dorka#vv giada#vv valen#vv ádi#nyereményalap#vv reni#vv geri#szerelem#féltékenység#feladás

Címlapról ajánljuk