ValóVilág

ValóVilág12: Dorka szülinapján Dudu került a középpontba

rtl.hurtl.hu

2024. június 10. 21:42

Dorka olyan pompás estét kapott Dudutól előszületésnapi ajándékul, hogy nem tudta magában tartani a történteket. Később Dudu és Vera párharca vett gyomorforgató fordulatot. Mikor kiderült, hogy a villafiúnak szavaztak bizalmat a nézők, barátai a nyakába ugrottak. Az este sok-sok öleléssel, egy kis sírással és egy újabb csókcsatával zárult. A összefoglaló után pedig kiderült, hogy kit választottak ki a ValóVilág12 játékosai.

Az előző éjszaka meghosszabbításaként indult a reggel Dorka számára. A Duduval töltött forró pillanatok miatt még reggel is pihegett, mikor a legszaftosabb részleteket Renivel beszélte ki.

Ilyen férfival még nem találkoztam!

– súgta oda villatársának, miközben az udvaron pihente ki az este fáradalmait.

Ha érdekel, hogyan telt Dorka éjszakája, kattints a képre!

Dorka szülinapján Dudu került a középpontba

Ez a nap más volt, mint a többi – legalábbis Dorka számára, akinek születésnapja volt. A villalakók kitettek magukért, közös énekléssel, tortával és különleges ajándékkal lepték meg a szülinapos lányt.

Kattints a képre, és nézd meg, mit szólt Dorka a meglepetésekhez!

Új hír

Vera és Dudu a gyomorforgató párbajon különféle ételeket kóstoltak. Többek között csirkelábat és herét ettek a párbajellenfelek a ValóVilág udvarán, míg villatársaik szörnyülködve figyelték őket.

Kattints a képre, és nézd meg, hogyan győzték le az undort a villalakók!

Új hír

A párbajról Dudu tért vissza. Megjelenése hatalmas örömkitörést váltott ki a barátaiból, akik örömittasan ugrottak a nyakába. Dorkától többet is kapott egy ölelésnél…

Ha érdekel, hogyan fogadták a tékozló fiút, kattints a képre!

Dorka szülinapján Dudu került a középpontba

Miután Dudu visszatért a ValóVilág12 második Párbajáról, elkezdődött a buli a Villában, ahol Ruben megtáncoltatta Dorkát, majd Reni is csatlakozott hozzájuk.

Ha kíváncsi vagy, hogy miért aggódik Dorka az utoljára beköltöző villalakóért, és mit mondott a srác, amivel teljesen meghatotta a lányt, kattints a képre, és nézd meg a videót!

Új hír

Dorka a tánc után Giada oldalán kötött ki. Az este innentől érzelmi hullámvasúttá vált: sírás, ölelkezés, csók és még több csók!

Kattints a képre, ha belekukkantanál a ValóVilág Villa csókkamerájába!

Dorka szülinapján Dudu került a középpontba

Az ValóVilág12 összefoglalója után Megyeri Csilla felhívta a villalakókat, hogy vállasszák ki, melyik az a játékos, akit nem szeretnének már maguk között látni. Valen és Ádi rivalizálásától szikrázott a levegő, de a főszerepet Dudu vitte el, aki miatt hatalmas csavar történt a szavazáson.

Ha érdekel, ki kapta a legtöbb voksot a kiválasztáson, kattints a képre!

Dorka szülinapján Dudu került a középpontba

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streamingfelületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#vv dorka#szülinap#vv vera#vv dudu#párbaj#undorító#kaja#vv ruben#vv reni#tánc#csókcsata#buli#sírás#vv giada#kiválasztás

Címlapról ajánljuk