ValóVilág

VV Csaszi feladni készül, VV Giada és VV Ádi valami egészen másra

rtl.hurtl.hu

2024. június 7. 21:37

A reggel Valen és Ádi műsorával kezdődött, ami nem nyerte el mindenki tetszését. Nap közben leforgatták az Arigato testvérek utolsó részét, este pedig díjátadóval és gálavacsorával ünnepelték meg a Villa tévénapok lezárását. Az ezt követő bulin Giada és Ádi csókja egész lavinát indított el, ám a happy end helyett depi end következett, mikor Csaszi bejelentette, hogy feladja a játékot.

Reggeli műsorral indult a villalakók napja, amelyben Valen és Ádi voltak a házigazdák. Első vendégeik Csaszi és Kikidi voltak, akik a közelgő párbajról és az ezzel kapcsolatos érzéseikről meséltek. A kihívottban túlfeszült a húr. A VV Reggeli újdonsült műsorvezetőinek elmondta, hogy úgy érzi magát, mint egy időzített bomba.

Ha érdekel, hogyan viseli a két párbajhős utolsó együtt töltött napjait, kattints a képre!

Új hír

A műsor nem aratott egyöntetű sikert. Giada megzavarta a Villa Reggeli adását, később pedig kendőzetlen véleményét tárta a villalakók elé.

Ha érdekel, mit mondott Giada villatársairól, kattints a képre!

asd

Valen egy másik videós műsorban is főszerepet kapott: a Villa telenovellában röhögőgörcsöt kapott. A keménykötésű villalakó nem bírta ki röhögés nélkül, amikor a szőke bombázót alakító Kikidit kellett volna megfélemlítenie.

Ha megnéznéd a hollywoodi alakítást, kattints a képre!

Új hír

Miközben Ádi, Csaszi és Vera kényelmesen elterültek az ágyon, Giada egy előadást rögtönzött. Ha énekhangja simogatta is villatársai fülét, a szöveg már nem biztosan.

Ha megnéznéd Giada előadását, kattints a képre!

Új hír

A Villa tévénapokat díjátadóval zárták, ahol a hét legjobb és legrosszabb teljesítményeit értékelték.

Ha érdekel, egész hetes odaadó munkájával ki nyerte el a rangos aranykula díjat, kattints a képre!

asd

A díjátadót gálavacsora követte, ahol a párbajozók és támogatóik együtt tölthették az estét. Miközben Vera, Csaszi és Ádi az udvaron ettek, szóba került a lány és Valen kapcsolata. Csaszi idegesen vetette a lány szemére, hogy nem érti a viselkedését. Ádi Csaszi pártját fogta a vitában.

Ha érdekelnek a konfliktus részletei, kattints a képre!

Új hír

Az este bulival zárult, ahol Ádi és Giada egymásba gabalyodtak. Példájukat több villalakó is követte, csóklavinát indítva ezzel az udvaron.

Ha érdekel, kik csatlakoztak még a csókcsatába, kattints a képre!

asd

A buli meglepő fordulatot tartogatott a villalakók számára. Mindenkit megdöbbent, amikor Csaszi elmondta, hogy haza akar menni. Vera és Ádi győzködték, de Giada is igyekezett útját állni, mikor a riportszobába sietett. Másnap reggel bejelentette, hogy szeretné feladni a játékot. 24 órája van arra, hogy döntését megerősítse.

Ha érdekel, hogyan próbálták megakadályozni Csaszit társai, kattints a képre!

Új hír

Az összefoglaló után Megyeri Csilla szokatlan szigorral hívta fel a villalakókat. Ugyanis a tegnap bulin történt még egy s más… Hat játékos szabályt szegett: többszöri felszólításra sem vették fel a mikroportjukat, ezért büntetést kaptak.

asd

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streamingfelületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#vv csaszi#vv kikidi#párbaj#feladás#vv valen#röhögőgörcs#vv giada#ének#vv vera#számonkérés#vv ádi#csok#buli#mikroport#büntetés

Címlapról ajánljuk