ValóVilág

Híradó, late night show és kihívás várta a villalakókat

rtl.hurtl.hu

2024. június 5. 22:10

VV Dorka híradósként, VV Csaszi pedig műsorvezetőként próbálhatta ki magát a Villa TV-napok keretében. Csaszi late night show-jában a villalakók bármit kérdezhettek, végül pedig az is kiderült, ki mennek párbajozni. 

A Villa TV-napok keretében ezúttal a híradó műfajába is belekóstoltak a villalakók. Dorka hírolvasóként, míg Vera a híradó szerkesztőjeként próbálhatta ki magát. A két villalakó lázasan készült a feladatra, majd Dorka nekikezdett a hírek felolvasásának.

Ha kíváncsi vagy, Dorka hogyan állta meg a helyét, mint híradós, kattints a képre, és nézd meg a videót!

32. rész összefogaló

A reggel viszont nehezen indult a villalakóknak, a villamester, Kikidi első ébresztését egy az egyben figyelmen kívül hagyták, amit a srác nem viselt túl jól. Másodjára már erélyesebben szólt villatársaihoz, amit viszont a többiek sem hagytak szó nélkül.

Kattints a képre, és nézd meg, hogyan reagáltak a villalakók a makacs Kikidire:

32. rész összefogaló

A nehéz ébredés után beszédtechnika-óra következett. Csaszi lépett a tanár szerepébe, majd alapos bemelegítés után nyelvtörőkkel próbált villatársai artikulációján segíteni.

Kattints a képre, és nézd meg, sikerült-e a villalakóknak megugrania a nyelvtörők okozta akadályt:

32. rész összefogaló

Estére Csaszi vette át a Villa TV felett az irányítást. Keményen készült az általa vezetett late night show-ra, és sorra faggatta villatársait. Első vendége Dudu volt, akit a kiválasztásról és a párbajról kérdezett.

Ha kíváncsi vagy, mit árult el Dudu Csaszi műsorában, kattints a képre, és nézd meg a videót!

32. rész összefogaló

A late night show utolsó részében Csaszi Verát hívta ki beszélgetésre. A lány egyedül ült a vörös kanapén, miközben záporoztak rá a kérdések, elsősorban arról, hogy mi történt közte és Dudu között az első villában töltött éjszakájukon. Végül nem bírta tovább, és eltört nála a mécses.

Ha tudni szeretnéd, mi volt az utolsó csepp a pohárban Veránál, kattints a képre, és nézd meg a videót!

32. rész összefogaló

Az adás utolsó pillanataiban ismét Csaszié lett a főszerep. A kiválasztott srác hosszasan beszélt Megyeri Csillával arról, hogy miért fontos neki, hogy kimenjen párbajozni, majd kiállt villatársai elé, és megnevezte kit szeretne kihívni. Ekkor azonban nem várt fordulat következett.

Kattints a képre, és nézd meg, mivel indokolta döntését Csaszi:

32. rész összefogaló

A következő adásban kiderül, mi történik az Arrigato fivérekkel a telenovella harmadik epizódjában, illetve az is, hogy VV Valen és VV Vera között lehet-e bármi a jövőben.

Kattints a képre, és nézd meg a ValóVilág12 következő részének előzetesét!

32. rész összefogaló

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streamingfelületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#összefoglaló#kihívás#vv csaszi#vv kikidi#vv vera#vv dorka#Híradó#interjú

Címlapról ajánljuk