ValóVilág

Hat szavazatot kapott a VV12 második kiválasztottja, egy nézőből pedig villalakó lett

rtl.hurtl.hu

2024. június 2. 22:45

A vasárnap este mozgalmas volt az RTL+ előfizetői számára. A ValóVilág12 szokásosan egy összefoglalóval indult, aztán megtörtént a kihívás, ahol Csaszi csuklóján ott landolt a zöld kendő. A beköltöző show-t viszont kizárólag az RTL+ nézői izgulhatták végig, ahol kiderült, hogy Sanyi, Peti vagy Ruben költözhet-e be a luxusbörtönbe. 

Dudu már 3 napja nem találta a telefonját, ezért azt a büntetést kapta, hogy egy táblát kellett magán viselnie, és csak akkor szólalhatott meg, ha a többi villalakó közül valaki „felhívta”.

Kattints a képre, és nézd meg, mit szólt Dudu a rá szabott büntetéshez!

Összefoglaló

Dudu büntetése után a villalakók 20 percet kaptak, hogy megtalálják az elveszett telefont. Ha kifutnak az időből 300 000 forinttal csökken a nyereményalapjuk.

Kattints a képre, és nézd meg, hogyan forgatták fel a luxusbörtönt a villalakók Dudu telefonjáért!

Összefoglaló

Az este folyamán megtartották az évad második kiválasztását. A villalakók, egy-egy rövid érvelés után elárulták, kit látnának szívesen a villa falain kívül. Geri és Dudu két-két szavazatot, Vera egyet, Csaszi pedig hat voksot kapott, így ő már biztosan ott lesz a VV12 második Párbaján.

Kattints a képre, és nézd meg, hogyan reagált Csaszi a Kiválasztás eredményére!

Összefoglaló

Az este folyamán az is kiderült, hogy a Villalakó+ nyereményjáték kisorsolt nézők közül Sanyi, Peti vagy Ruben költözhet-e be a luxusbörtönbe. A nézők többsége végül Rubenre szavazott, így ő csatlakozhatott a többi villalakóhoz.

Ha kíváncsi vagy, hogyan reagált Ruben a szavazás eredményére, kattints a képre!

Összefoglaló

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#29. rész#beköltözés#kiválasztás#zöld kendő#RTL+

Címlapról ajánljuk