ValóVilág

VV Geri szerelmet vallott, VV Dorka és VV Noémi pedig mindent lenyelt

rtl.hurtl.hu

2024. május 27. 21:57

Dorkának és Noéminek még akadt egy utolsó feladata a ValóVilág12 első párbaja előtt. Geri első randiján szerelmet vallott Reninek, ám a reggel már nem alakult ilyen jól mindenkinek. Giada hol Dorkán, hol Valenen élezte nyelvét, este pedig Kikidi veszett össze Csaszival. Az Összefoglaló végén pedig kiderült, kik nyerték a villalakó+ nyereményjátékot.

Két villalakó nagyon megszívta: Dorka és Noémi párbaj előtti utolsó feladatában különféle folyadékok csúsztak le a torkukon. Tudták, a győzelem kulcsa, hogy mindent le kell nyelni, így a feladat kedvéért mindet megittak, amit eléjük raktak – még ha öklendezniük kellett is tőle.

Ha érdekel, mit kellett összeinniuk a lányoknak, kattints a képre!

Új hír

Geri félve bár, de izgatottan készült első randevújára, amit Reninek ajándékozott. A romantikus pillanat megindító érzelmeket csalt ki a macsó játékosból. Sőt! A jakuzzi ölelésében, a csillagok fénye alatt vallott szerelmet a lánynak.

Ha szertnéd megnézni Reni reakcióját, kattints a képre!

asd

A reggel már nem telt mindenkinek ilyen jó hangulatban. Giada extrém vastagon megkent nutellás kenyere mögül bombázta beszólásokkal Dorka és Valen párosát.

Ha érdekel, hogyan köszörülte nyelvét játékostársain Giada, kattints a képre!

asd

A villalakók nem számítottak ekkora különbségre a párbaj végkimenetelét illetően. Dorka hatalmas fölénnyel nyert, ám az ünneplés nem volt felhőtlen. Ráadásul Kikidi és Csaszi balhéja másban is feszültséget keltett – Giada kikérte magának Kikidi stílusát.

Ha megnéznéd, miért fulladt kudarcba az ünneplés, kattints a képre!

asd

Az Összefoglaló után Puskás-Dallos Peti bejelentette azt a négy embert, akit kisorsoltak a villalakó+ játékban és ezzel esélyt kaptak, hogy ők lehessenek a következő beköltözők a ValóVilág 12. évadában.

Kattints a képre és nézd meg, kik szerepelnek majd a következő Beszavazó Showban!

asd

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

#ValóVilág#puskás-dallos peti#valóvilág12#vv12#12. évad#vv dorka#vv noémi#Játék#szívószál#vv reni#vv geri#szerelem#randi#vv giada#vv valen#beszólás#vv kikidi#vv csaszi#konfliktus#villalakó+#nyertes

Címlapról ajánljuk